.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

"Семейни" дразги (повече в темата)

Здравейте, драги съфорумци!
    Имам един проблем от известно време насам с приятелката ми (г/д 1 седмица). Доста е студена относно отношенията ни. Каза ми, че е напрегната и затова е така изнервена, но вече започвам да се притеснявам да не би да има други неща в главата й от рода на друго момче или раздяла. Искам да кажа, че ходим от 4 месеца вече и сме наистина доста щастливи заедно, освен тези периоди, в които става непоносима заради държанието си спрямо мен. Също така доста често ме игнорира, вчера ми прати смс, в който се извинява в него и казва, че е напрегната от училище и т.н. и аз имах чувството, че отново ще потръгнат нещата така както трябва, но днеска старата песен на нов глас... Моля за съвети Ако има значение изобщо за цялата ситуация, водим активен полов живот.
    П.П. Тя е на 16 аз на 18

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Какъв е шанса да си прекалено обсебващ?

Дефинирай какво точно имаш предвид под "обсебващ"?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Да не ѝ оставяш достатъчно време за себе си, да я търсиш постоянно и такива неща...

П.П: Просто ми направи впечатление, че казваш, че и днес било така(била студена и те игнорирала), а беше едва към 11 часа, денят тъкмо е започнал, колко да те търси по това време, не е ли на даскало все пак?
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2015 на 09:19

Ако наистина си обсебващ и досаждаш, вероятно сам причиняваш това нейно поведение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Може да си има проблеми, които да не може да сподели с теб, или да не иска. Не я притискай.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурен ли си, че не е в цикъл?

Сигурен съм, че не е в цикъл (бах този цикъл 2 седмици, тя ще умре от кръвозагуба ). Вчера седнах и се опитах да поговоря с нея и тя поне засега се съгласи, но като я попитах за причината тя ми отг: "имам предвид повече никога да не говорим затова" и аз викам "добре". Пък ще видим днеска как ще е ... Не заключвайте темата. И определено не съм обсебващ.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сигурен ли си, че не е в цикъл?
    И аз си помислих опцията с цикъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си