- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разочарованието..най-краткия път към безразличието?!
Ще ви разкажа проблема си , който не ме оставя нито да спа , нито да ям , който не мога да преодолея за в момента и който ще ми тежи доста дълго на съвестта. Аз съм на 18 години , не съм бил подляк през живота си и съвестта ми е чиста относно взаимоотношенията ми с момичета , говоря за любов но явно аз самия не разбирам понятието въпреки че го чувствам.Момичето с което бях , на което бях първия е тотално разочаровано от мен и мисли че взаимоотношенията ни до сега са били една лъжа , че всичко е било просто за секса , че съм се възползвал от нея и от добротата и.Тя не ме иска в живота и вече и аз приемам това защото го заслужавам , но не мога да оставя момичето което истински обикнах да съжалява , нали? Грешките ми са много , но мисля че главната причина за това е че я излъгах , нараних я , влязох в сърцето и чрез рана.Тя е по-малка от мен , но акъла и със сигурност не отговаря на годините , момиче на място е. Обещах че ще запазя това че сме спали в тайна , но не го направих , похвалих се , унижих я и тя разбра , мислеше си че съм и верен но имаше моменти в които се натисках с друго момиче (не аз нея , тя мен , бях просто приятел с нея до този момент) Тя разбра.Сега момичето което истински обичам си мисли че съм я лъгал през цялото време че всичко което беше спомени , думите ми , всичко е било една лъжа.. Тук съм не да ви попитам как да си я върна или как да поправя нещата , не мога да поправя доверието което имаше между нас , не мога да поправя нищо или да и променя мнението , виновен съм си..въпроса ми към вас е.. въпреки всичко , не трябва да я оставям нали? Дори и да ме моли да го направя , не трябва да я оставям да си мисли че е било лъжа..? Тя ме мрази в момента и съм се отдръпнал за да мине малко време , рано или късно ще и стане тотално безразлично а не искам да дойде в ден в който ще я видя и тя ще ме подмине... И тя ме обичаше , знам че много я боли в момента , но самия аз се чувствам обезнадежден , безсилен.. хелп
Повече от това трудно би могъл да се изложиш... Сериозно - много, много зле.
Преди да правиш каквото и да е си отговори съвсем честно наистина ли те е срам и се чувстваш идиотски заради изпълненията, чиито автор си, или причината да се жалваш е главно че си отрязан и се намесват чисто егоистични желания. Наистина ли смяташ, че осъзнаването ти е достатъчно, за да се държиш мъжки и занапред всичко да е точно? Преди да занимаваш което и да момиче трябва да си решил по-голямата част от проблемите, които имаш със самия себе си, иначе все ще се случват мощни издънки.
Все пак на въпроса - ако толкова силно искаш да си пак с нея, усещаш, че си струва повече от много други и се чувстваш супер увлечен, действай. Ще имаш много провали, много пъти ще се чувстваш най-жалкия и пр., но тя ще си е в правото и както сам казваш няма да ти се полага и една прашинка недоволство. Честно казано, ако се случи нещо толкова голямо и толкова негативно между мен и половинката (която нямам :д), последното, за което ще мисля, ще е събиране. И месеци, и година, и повече да ходи след мен... ще ми се струва безсмислено, отделно че така драмата става прекалена и той също губи време. Ще съм му простила, разбира се, даже ако е упорито старателен ще поддържаме нормални отношения, но...толкова. В края на краищата има достатъчно, че и предостатъчно момчета, с които ще мога да започна на чисто без да ми горчи. =)
Много черни точки си насъбрал, брато. Като имаш мерак да се хвалиш коя си боднал, поне не го прави пред общи познати; тия неща се разчуват бързо. И какво е това "тя ми се натискаше, аз на нея - не"? Що за оправдание!? Като ти дава повод, ти защо се възползваш при условие, че както казваш обичаш твойта? Надявам се не си й го изръсил това като е разбрала...
Ти си пълен боклук ами и не държиш на думата си .Жалко оправдание и за натискането ти с другото момиче ехх как пък все ви се натискат обаче вие неоправданите нищо не правите .Сега ще ти дам съвет остави момичето намира и отиди да си купиш топки нещастник .
Боклук съм , да! Мамка му , осъзнат боклук съм , не ми пука за момичетата по-принцип , аз съм най-големия непукист , но точно това момиче , не искам да си я връщам или нещо подобно , въпреки всичко тя беше до мен , беше ми приятел и спомените ни колкото и да я боли , тя няма да ги забрави , едва ли някога ще забрави нещастника който я излъга в очакванията и , колко неистини , липси , недоверия и дадох , колко много скрих ... И да , знам! Не мога да поправя нищо , нито да си върна нищо , но така ли трябва? Колкото и да съжалявате за нещо в миналото , така ли трябва да бъде оставено , на съжаления? Тя ме мрази , цялата и обич се превърна в омраза , нито ми говори , нито иска да ме вижда и всичко е оправдано...Аз съм най-долния и съм отговорен за моите постъпки , но и направих обещание което смятам да спазя , дори след всичко дори и никога да не ме погледне отново.. Каквото и да и кажа тя вече няма да ми повярва , но осъзнатото от мен ме докара до много мисли относно мен.Тя иска да я оставя , но.. аз не мога да го направя.Трябва! Но не мога. Защото въпреки всичко и тя ми беше първата до голяма степен , първата с която сгреших в взаимоотношения по-сериозни от секс , първата към която изпитах нещо повече от пенис чувства и първата с която ги изживях...Тя може да ми прости , но аз на себе си за това което сторих на нея НИКОГА!
просто не постъпвай никога повече така
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Човек, пълен пациент си. Не искал бил да си я връща, ама пуснал тема, трябвало да остави всичко така, пък не можел... Освен че си направил мега много издънки си и крайно неориентиран и държанието ти е типично женско....
Не си вярвай толкова, че няма да й мине и едва ли не винаги ще се сдухва при мисълта за теб. Арогантно и крайно грозно е.
Не знам просто как да постъпя , знам че трябва да я оставя , но не мога да оставя нещата просто ей така , в крайна сметка въпреки всичко което направих.. тя ми даде много , прекалено много. Объркан съм , разкрепостен съм , както искате си го наричайте , знам само че момичето е крайно разочаровано.Бтв , грубите ви забележки , колкото и на място да са , са ненужни , в крайна сметка не съм спирал да мисля от както се случи това и съм осъзнал голяма част от това което направих.
Сега си сгрешил, нормално е, случва се.
Обаче, повториш ли го с друга ... вече няма оправдание
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На хората им минават любовните рани от сериозни дългогодишни връзки тип семейство и продължават напред, та колко й е на момата да преживее вашата връзка, в която си я лъгал и си правил други глупости. На тия години момиченцата тръпнат по "лоши пичове", обаче след време се оглеждат за някой, който да си тежи на мястото, да е мъжкар и като е с една - да е с нея. Демек, прави каквото правиш занапред, но системата действа така - пичките до 22-25 години им е през оная работа с кой са - търпят малко и отиват при по-добър екземпляр. Ти би направил същото. Аз също. ВСЕКИ също. Fair and square, right? Да, 100% ще й е тегаво заради раздялата, но ще е за кратко, защото си постъпвал зле спрямо нея. Не те съветвам при тези обстоятелства да се опитваш да оправиш каквото и да било, така ще покажеш слаб характер - тя съзнателно или подсъзнателно бъди сигурен, че ще го види. Освен това и да залепиш счупеното, винаги ще има пукнатини. Нали не мислиш, че ако след куп съвпадения и случайности се съберете, тя ще е забравила и всичко ще е розово и пухкаво. Постави се на нейно място за момент.
Не мисля за други в момента , не вярвам някога да повторя точно тази младежка грешка.
Помня навремето след като мое гадже ми кръшна колко бях афектиран и озлобен към света, зарязах я, но определено ми беше тежко защото бяхме сгодени. И тогава моята шефка ми каза "оф Ангеле да ти имам идиотските проблеми... Вашите живи и здрави ли са? Болни деца имаш ли? Не? Тогава НЯМАШ проблеми". Демек не си го слагай, жени бол. И по-хубави, и по-специални, и по-търпеливи![]()
Поставих се и виждам колко много боли от нещо такова , трябва ли да свикне с болката , тя винаги ще е там до някаква степен. Зад всичките ми маски и непостоянства аз все пак си я обичах и може обичта ми да е колкото толкова и да съм за нея някак си отчайващо друг , но за мен не е така , аз не обичам за спорта , не се поддавам на емоциите просто ей така , не го правя за да ми минава със сигурност , макар че ще се наложи.
Така е , пич! Знам го това , но ти не разбираш че след това не мога да погледна себе си дори , след всичко което осъзнах и аз останах разочарован от самия мен , от това което съм градил като характер толкова време..напразно , чувствам се празен и то много.
Пичове и пички , които не биха искали да постъпят така с вас , какво да правя? Въпреки че ми каза да я оставя , това ли е мъжкото нещо , да продължа напред и да я оставя назад , да я нося в спомените си и след време като я видя , дори да не ме погледне? Така ли да оставя нещата?
Е как ем я обичаш ем се натискаш с други? Това не е обичане
Остави я ще и направиш услуга да не си губи времето с такива като тебе
Отне ми време да осъзная всъщност какво беше , първото ми възприятие на нещата беше небрежно , след това се разрастна в нещо повече.Нямам оправдание освен момента на отчаяние в който изпаднах , игра която сам създадох и сам загубих. Все пак благодаря ви за мнението , явно това е правилния подход , просто да я оставя.
Да си мислил когато е трябвало сега вече е късно права е да не те погледне
Никое момиче, няма да погледне този, който я е наранил по такъв груб начин. Разбил си й сърцето. Едно извинение няма да оправи нещата. По-добре ще е да я оставиш на мира. В момента едва ли иска да бъде притеснявана, най-вече от теб.
Тя не само си мисли, че си я лъгал.........фактите са си факти. Ти си я лъгал и тя знае това. По-добре я остави намира. Когато загубиш на някой доверието, забрави да си го върнеш някога. А и няма смисъл в твоя случай. По-добре я остави намира. Нека това да ти е за урок за следващи връзки. Ако обичаш и уважаваш някой, просто не се дръж, като задник с него.
То се мисли навреме,а не се вайка след това.Доверието изключително трудно се печели,още по-трудно се връща,а много лесно се губи.Сам си си виновен.Друг е въпроса,че ако всеки път реши да ти прощава ти може да решиш все да минаваш с едно и също оправдание.Ако си напълно уверен в себе си и знаеш,че няма да я нараниш повече ще ти е доста трудно и зависи само от нея дали вярва във вторият шанс или не.След това...за мен си е чиста глупост и мазохизъм.
Като не можеш да си го задържиш в гащите и не можеш да си държиш езика зад зъбите сега ще си носиш кръста...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тука повечето, които те упрекват или обиждат с различни епитети са правили същите тези работи. Можеш да се разровиш из мненията им по темите за изневери или темите тип "въпросник" и ще се убедиш в това.
А по темата - наистина това, което си направил не е похвално. Наранил си момичето и с право си решил, че вече не я заслужаваш. Но също така е правилно да разбере, че съжаляваш за това и да не оставате с лоши спомени един за друг. До колкото разбрах не си и изневерил в пълния смисъл на думата? А това, че си се хвалил с това, което сте правили в леглото е признак на слабост от твоя страна - демек искаш да се докажеш пред приятелите си с това, че си спал с мацката. Колкото и жените да не предполагат, доста от момчетата го правят.