Цитирай Първоначално написано от KrstnNn Виж мнението
Грешките ми са много. Обещах че ще запазя това че сме спали в тайна , но не го направих , похвалих се , унижих я и тя разбра , мислеше си че съм и верен но имаше моменти в които се натисках с друго момиче.
Повече от това трудно би могъл да се изложиш... Сериозно - много, много зле.
Преди да правиш каквото и да е си отговори съвсем честно наистина ли те е срам и се чувстваш идиотски заради изпълненията, чиито автор си, или причината да се жалваш е главно че си отрязан и се намесват чисто егоистични желания. Наистина ли смяташ, че осъзнаването ти е достатъчно, за да се държиш мъжки и занапред всичко да е точно? Преди да занимаваш което и да момиче трябва да си решил по-голямата част от проблемите, които имаш със самия себе си, иначе все ще се случват мощни издънки.
Все пак на въпроса - ако толкова силно искаш да си пак с нея, усещаш, че си струва повече от много други и се чувстваш супер увлечен, действай. Ще имаш много провали, много пъти ще се чувстваш най-жалкия и пр., но тя ще си е в правото и както сам казваш няма да ти се полага и една прашинка недоволство. Честно казано, ако се случи нещо толкова голямо и толкова негативно между мен и половинката (която нямам :д), последното, за което ще мисля, ще е събиране. И месеци, и година, и повече да ходи след мен... ще ми се струва безсмислено, отделно че така драмата става прекалена и той също губи време. Ще съм му простила, разбира се, даже ако е упорито старателен ще поддържаме нормални отношения, но...толкова. В края на краищата има достатъчно, че и предостатъчно момчета, с които ще мога да започна на чисто без да ми горчи. =)