.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Боклук съм , да! Мамка му , осъзнат боклук съм , не ми пука за момичетата по-принцип , аз съм най-големия непукист , но точно това момиче , не искам да си я връщам или нещо подобно , въпреки всичко тя беше до мен , беше ми приятел и спомените ни колкото и да я боли , тя няма да ги забрави , едва ли някога ще забрави нещастника който я излъга в очакванията и , колко неистини , липси , недоверия и дадох , колко много скрих ... И да , знам! Не мога да поправя нищо , нито да си върна нищо , но така ли трябва? Колкото и да съжалявате за нещо в миналото , така ли трябва да бъде оставено , на съжаления? Тя ме мрази , цялата и обич се превърна в омраза , нито ми говори , нито иска да ме вижда и всичко е оправдано...Аз съм най-долния и съм отговорен за моите постъпки , но и направих обещание което смятам да спазя , дори след всичко дори и никога да не ме погледне отново.. Каквото и да и кажа тя вече няма да ми повярва , но осъзнатото от мен ме докара до много мисли относно мен.Тя иска да я оставя , но.. аз не мога да го направя.Трябва! Но не мога. Защото въпреки всичко и тя ми беше първата до голяма степен , първата с която сгреших в взаимоотношения по-сериозни от секс , първата към която изпитах нещо повече от пенис чувства и първата с която ги изживях...Тя може да ми прости , но аз на себе си за това което сторих на нея НИКОГА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KrstnNn Виж мнението
    въпреки всичко тя беше до мен , беше ми приятел и спомените ни , тя няма да ги забрави , едва ли някога ще забрави нещастника който я излъга в очакванията и , колко неистини , липси , недоверия и дадох , колко много скрих ...
    Човек, пълен пациент си. Не искал бил да си я връща, ама пуснал тема, трябвало да остави всичко така, пък не можел... Освен че си направил мега много издънки си и крайно неориентиран и държанието ти е типично женско....
    Не си вярвай толкова, че няма да й мине и едва ли не винаги ще се сдухва при мисълта за теб. Арогантно и крайно грозно е.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam Виж мнението
    Не си вярвай толкова, че няма да й мине и едва ли не винаги ще се сдухва при мисълта за теб. Арогантно и крайно грозно е.
    На хората им минават любовните рани от сериозни дългогодишни връзки тип семейство и продължават напред, та колко й е на момата да преживее вашата връзка, в която си я лъгал и си правил други глупости. На тия години момиченцата тръпнат по "лоши пичове", обаче след време се оглеждат за някой, който да си тежи на мястото, да е мъжкар и като е с една - да е с нея. Демек, прави каквото правиш занапред, но системата действа така - пичките до 22-25 години им е през оная работа с кой са - търпят малко и отиват при по-добър екземпляр. Ти би направил същото. Аз също. ВСЕКИ също. Fair and square, right? Да, 100% ще й е тегаво заради раздялата, но ще е за кратко, защото си постъпвал зле спрямо нея. Не те съветвам при тези обстоятелства да се опитваш да оправиш каквото и да било, така ще покажеш слаб характер - тя съзнателно или подсъзнателно бъди сигурен, че ще го види. Освен това и да залепиш счупеното, винаги ще има пукнатини. Нали не мислиш, че ако след куп съвпадения и случайности се съберете, тя ще е забравила и всичко ще е розово и пухкаво. Постави се на нейно място за момент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си