- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разочарованието..най-краткия път към безразличието?!
Не знам просто как да постъпя , знам че трябва да я оставя , но не мога да оставя нещата просто ей така , в крайна сметка въпреки всичко което направих.. тя ми даде много , прекалено много. Объркан съм , разкрепостен съм , както искате си го наричайте , знам само че момичето е крайно разочаровано.Бтв , грубите ви забележки , колкото и на място да са , са ненужни , в крайна сметка не съм спирал да мисля от както се случи това и съм осъзнал голяма част от това което направих.
Тука повечето, които те упрекват или обиждат с различни епитети са правили същите тези работи. Можеш да се разровиш из мненията им по темите за изневери или темите тип "въпросник" и ще се убедиш в това.
А по темата - наистина това, което си направил не е похвално. Наранил си момичето и с право си решил, че вече не я заслужаваш. Но също така е правилно да разбере, че съжаляваш за това и да не оставате с лоши спомени един за друг. До колкото разбрах не си и изневерил в пълния смисъл на думата? А това, че си се хвалил с това, което сте правили в леглото е признак на слабост от твоя страна - демек искаш да се докажеш пред приятелите си с това, че си спал с мацката. Колкото и жените да не предполагат, доста от момчетата го правят.