Не знам точно откъде да започна, но ще се опитам да бъда максимално кратка. Имам си приятел от почти година и в началото всичко беше прекрасно, беше мил и се грижеше за мен, но често изпадаше в едно състояние в което говореше само за бившата си. Спомените за това какво са правили ме заливаха всеки ден-тя му е първата във всеки смисъл, първото сериозно гадже, първата с която е имал нещо интимно. Аз го разбирах и подкрепях, болеше го как е постъпила с него, но чрез много любов и грижа се стараех всеки ден да не му липсва нищо и да я забрави. Да ама не-уж я бил забравил, а постоянно се говори за нея. Накрая ми каза, че иска да се види с нея и да говорят, защото често мисли защо е станало така с тях.. Това, което разбрах е, че той е правел всичко за нея, за всяко тяхно скарване е треперел постоянно, а с мен просто му било спокойно и не било така. Започна да ми казва как само му досаждам, как го дразня.. Не мога да разбера къде греша, какво направих, че да ме обижда и вика всеки път по мен дори за най-малкото и да ме заплашва че не ме иска, а за нея да е правел всичко?