.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на 102
    била е млада

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз пък за Номката помня как беше за легализирането на тревата и че май поне преди беше би сексуална.
    - Все още за, макар че и преди, и сега, не пуша ( в гимназията подпушвах социално ) - просто хората, повръщащи от алкохол, са грозна гледка
    - вече не чак толкова би .. да речем, че с процеса на осъзнаване на причината, следствието започва да отшумява.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    явно все още е млада

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    - Все още за, макар че и преди, и сега, не пуша ( в гимназията подпушвах социално ) - просто хората, повръщащи от алкохол, са грозна гледка
    - вече не чак толкова би .. да речем, че с процеса на осъзнаване на причината, следствието започва да отшумява.
    Е то зависи от гледната точка.Пияната жена може да е едновременно и смешна и забавна гледка.Зависи докъде е стигнала и зависи от границата на възприемащият. Аз съм си малко сеирджийче пък и обичам да не си пия сам така че за мен е бая голяма
    А би. За мен би при жени е готино,защото ме кефят лесбийките.Какво по-хубаво,когато допускат и мъже до себе си.Обаче би при мъжете си ми изглежда леко като чистат педерастия.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Заглавието обещаваше какво следва, но това беше просто уоу.

Нетът е ок, доколкото може да попаднеш на хора, на които иначе не би попаднал ( в добрия смисъл обаче ). Интернет връзките са безсмислени за мен, дори и като продължение на истинска такава. Нищо страшно не е станало, нека ти бъде обица на ухото.

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Заглавието обещаваше какво следва, но това беше просто уоу.

Нетът е ок, доколкото може да попаднеш на хора, на които иначе не би попаднал ( в добрия смисъл обаче ). Интернет връзките са безсмислени за мен, дори и като продължение на истинска такава. Нищо страшно не е станало, нека ти бъде обица на ухото.
    Със сигурност ще ми бъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си