- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не трябва да се доверяваме ? ( полезно е, прочетето го :) )
Накара ме да се замисля с колко съм излизала на срещи така - 3 , мисля.
Иначе, единия от година го мярках в един друг сайт, без да сме си писали, другият работеше буквално каквото и аз, и скочих веднага, третия май си писахме 2-3 пъти. Аааа и четвърти, оказа се, че работи в предишната компания, в която и аз , и ми беше на 5 минути от вкъщи и след следобедната му смяна пихме кафе до 5 сутринта ( само кафе ).
Писала съм си с мноооого хора по такива сайтове, посещавала съм ги редовно ( тиндер и оккупид ), и само с 3ма съм излязла. Можеш да се сетиш, че филтърът е сериозен. В едн момент изграждаш навик и дребни неща правят впечатление веднага.
Също, нямам много вяра на хора без профил в линкд ин и солиден брой кънекции от същата компания или сфера, в която работи. Това е един от по-сигурните признаци на достоверно онлайн присъствие.
Останал си с впечатлението, че не се прави проверка - прави се, ама с два-три въпроса, + среща на витошка.
Пък ако някой е решил да прави сериозни психопатски изпълнения, ще чака и месец, за да се види с жената и да я продаде на части, или наръга.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-09-2015 на 09:07
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...