.
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А не си ли се замисляла за варианта,в който е малко по-добре от позицията на момиче да изчакаш малко повече поне отчасти да опознаеш даденият човек.Вероятността да се издаде в даден момент ако не е такъв за какъвто се представя е голяма.Докато ако се видите много бързо вероятността да попаднеш например на някой сериен изнасилвач дето нищо не знаеш за него и който не би си губил времето да се занимава с някой онлайн по-дълго време,защото само ще си губи времето е голяма.
    Накара ме да се замисля с колко съм излизала на срещи така - 3 , мисля.
    Иначе, единия от година го мярках в един друг сайт, без да сме си писали, другият работеше буквално каквото и аз, и скочих веднага, третия май си писахме 2-3 пъти. Аааа и четвърти, оказа се, че работи в предишната компания, в която и аз , и ми беше на 5 минути от вкъщи и след следобедната му смяна пихме кафе до 5 сутринта ( само кафе ).

Писала съм си с мноооого хора по такива сайтове, посещавала съм ги редовно ( тиндер и оккупид ), и само с 3ма съм излязла. Можеш да се сетиш, че филтърът е сериозен. В едн момент изграждаш навик и дребни неща правят впечатление веднага.
    Също, нямам много вяра на хора без профил в линкд ин и солиден брой кънекции от същата компания или сфера, в която работи. Това е един от по-сигурните признаци на достоверно онлайн присъствие.

Останал си с впечатлението, че не се прави проверка - прави се, ама с два-три въпроса, + среща на витошка.
    Пък ако някой е решил да прави сериозни психопатски изпълнения, ще чака и месец, за да се види с жената и да я продаде на части, или наръга.
    Последно редактирано от NomNomNom : 01-09-2015 на 09:07
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми