.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Факторите определящи разход в града и извън, са изключително много. Производителите посочват тези данни с чисто нов двигател и качествени горива.
    Ние имаме лоши горива, двг-то е на 300 000+ километра… Във всеки град трафикът е различен, зависи също на какви разстояния се придвижваме. Дали сме само в пиковите часове, размер на гуми и налягането в тях. Зависи и най-вече от задкормилното у-во.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Факторите определящи разход в града и извън, са изключително много. Производителите посочват тези данни с чисто нов двигател и качествени горива.
    Ние имаме лоши горива, двг-то е на 300 000+ километра… Във всеки град трафикът е различен, зависи също на какви разстояния се придвижваме. Дали сме само в пиковите часове, размер на гуми и налягането в тях. Зависи и най-вече от задкормилното у-во.
    Абсолютно!
    Разходът, даден от производителите е просто база за сравнение, защото е при едни и същи условия за /почти/ всички автомобили. От там нататък, при износен двигател и/или неправилна настройка, разходът скача, при повреда на дебитомер или ламбда сонда/примерно/, по-старите коли пак си вървят, но разходът е повишен, дори при насрещен вятър на извънградско, разходът се повишава осезаемо... Факторите са адски много и заради това не можеш "да се довериш на себе си".
    Щото аз съм правил разход под дадения по книга, ама съм правил и разход пъти над дадения по книга...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си