Здравейте! Искам да ви попитам за следния сайт- hardwareBG.com Там си има форум. В него форум написах една тема, за спама- дали мога да бъда осъден заради спам и т.н., това е дълга история за самата тема. Потребителите първоначално ми отговориха, но после... започнаха да се заяждат с мен, поне аз така си мисля. Накрая ме притесниха. Казаха, че за спам в интернет игра може да ме съдят в международния съд, тъй като играта не е изцяло българска и други. Много ме притесниха и аз започнах да им задавам въпроси- наистина ли го казват, гаврят ли се с мен. Много се притесних, какв толкова че съм започнал да задавам чести въпроси? Накрая дойде администраторът на форума и каза нещо, заради което в момента съм наистина в нервна криза. Ето как започваше:
"Уважаеми интернет потребители на света" и казваше, че този мой спам ще бъде предаде към нещо за националната сигурност Тъй като той изтри темата ми, не помня дали точно каза ДАНС, но беше нещо подобно, свързано с националната сигурност, а оттам спамът щял да бъде обект на разследване и от международна организация и даде следния линк- http://www.fbi.gov/about-us/investigate/cyber Тук забележете, че това го казва не кой да е, а администраторът! Моля ви, кажете ми- този форум- HARDWAREBG.COM наистина ли има такива връзки и може да ме съдят за кибер престъпление само защото съм задавал повече въпроси? След като го написа това, администраторът изтри темата ми. Доколкото разбрах, едва ли не излиза, че бъдещето ми е съсипано! Моля ви, кажете ми- това тотална гавра с мен ли беше или е истина?
Последно редактирано от gowent : 01-06-2015 на 16:54