- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
Атеистка съм.
Както казах - преди година са ги предупредили и онея ни лук яли, ни лук мирисали.
Нека го погледнем така:
Някой близък ти казва, че си идиот. Ти му казваш да не го прави повече, защото те обижда по този начин и следващия път ще му се разсърдиш. Ама все пак човека си има свобода на словото и ти го казва отново, а после се чуди що се сърдиш. Това просто е по-брутална версия.
същите тия се крият в пещери избиват цивилни жени и деца и казват че е справедливо
изпращат деца с бомби по тялото и казват че ще отидат в рая а теб ще те убият защото си атеиска и когато ги подгонят ще се скрият отново изпращайки други на смърт за да се спасят ще избият и своите за да се предпазят ще хвърлят деца от покрива на сградите за да накарат войниците да се изтеглят и ще нарекът това божията воля
ти си на страната на същества които са пълни страхливци
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти си никой, че да казваш на когото и да било да не прави нещо. просто избираш да не четеш блога на глупавия си роднина, щом това е проблем за теб, никой не е длъжен да маха червеното от света, защото си далтонист и не го разбираш
никой не е по-голям от свободата на словото и демокрацията, а това, че истината боли и кара хабиби момчетата да се взривяват с викове "аллах акбар", е отделен въпрос
карикатурите с мохамед имат за цел да осмеят терористите, които в него виждат не това, което е заложено в чистия коран, а силно изопачения му от извратени халифи образ. авторите са правили не едно официално изявление към мюсюлманската общност, в случай че някой се почувства обиден; нормалните мюсюлмани нямат нищо против карикатурите, защото разбират смисъла им, единствените обидени са утайките от ислямска държава и малоумните толерасти, които могат да говорят само за спираща прогреса и затриваща съвременна Европа "политическа коректност", докато хиляди араби правят петъчната си молитва на метри от айфеловата кула (това наистина се случва). charlie hebdo дори е публикувало брой, в който разказва за живота на мохамед такъв, какъвто е бил, без да се гаври с никого, защото издателите преценят, че хората знаят твърде малко за него
щом няма език на омразата и дискриминирани, значи и няма проблем да се издава. Франция не е ислямска държава
а това, което са проявили, е смелост, която малко хора имат, не глупост и безрасъдство