.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Голяма разлика

Здравейте! Ще бъда максимално кратка с въпросите си. Какво мислите за връзките с голяма разлика? Под голяма разлика какво разбирате? Връзка с до колко голяма разлика е приемлива за вас?

Колкото и да е разликата да не ти пука обичай си човека и това е най-правилно. Бъди с тоя човек докато има деян и душа после ще мислиш
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ми нормалното ми е някак 5-6години...

Зависи на каква възраст са по отделно двамата най-вече.Какви са намеренията и плановете на двамата
    Като цяло нямам против стига да има баланс .

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Какво ти пука на теб. Аз лично не ги харесвам тези връзки с голяма разлика(10+), но ги приемам. Имам приятелки с доста по-възрастни от тях мъже, не им се бъркам в работите. Щом те са си ОК мен не ми пука. Иначе за себе си - не бих се занимавала с някой, по-голям от мен с 5-6 години максимум. Поне на този етап де, като стана на 30 може друго да е знам ли.

Всичко зависи от това, на колко е по - младият в тази връзка.Пример четиринадесет годишна не е приемливо да е с двадесет и три годишен (познавам такива).Докато двадесет годишна със двадесет и девет годишен е по - приемливо..Или поне така смятам аз.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

TaKu
    Guest
    Звучи банално,но когато двама се обичат,разстоянието,килогр амите,парите,ГОДИНИТЕ - са просто цифри и нищо повече !
    Аз лично отдавна съм спрял да се притеснявам от чуждото мнение,и да търся собственото си щастие.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Голяма разлика е над 10 години да кажем, въпреки, че има и хора които имат и 20-30-40-до 10 години е съвсем нормална разлика-но по принцип нямат значение годините-наще имат 10 години разлика и се обичат вече 23 години-например жената на 22 мъжа на 32-не виждам нещо странно, имам познат, който е на 42/изглежда на 20 годишно момченце/, а жена му е на 25 и сега са щастливо женени и имат дъщеря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си