Интересна история, но моето мнение определено няма да ти хареса.. ноо все пак съм тук не за да съм мила а за да изявя виждането си по въпроса. За едно момиче, "първия й" е много важен човек, може и да не разбираш защо, поради самия факт, че си момче. Той един вид й показва един нов свят и за нея той е може би най-специалния човек. Доста хора казват, че когато остарееш, не втория, не третия, не десетия, а само първия ще си спомняш. Преминала съм през същото нещо и горе долу знам какво е имало впредвид момичето, когато ти е казало, че е мого объркана и й трябва време. Когато приключиш такава дълга връзка и то с толкова важен за теб човек се чувсташ еидн вид доста празен и самотен, което те кара да потърсиш отново такова красиво изживяване и такива красиви мигове, но с друг човек. Излязла е с теб, не отричам, че наистина й е било хубаво, но след време го е приела като грешка и е съжалила, защото според мен е била наранена и е търсела същото нещо, което е изживяла с бившия си, но у друг човек. Смятам, че това че те е оставила е било за твое добро и постъпила правилно, явно че след време е осъзнала че няма смисъл да наранява някого, заради собствените си грешки. Всичко това е лично мое мнение, може да не се съгласиш и да ти звучи грешно, нямам нищо против ! Но от сега нататък няма смисъл дори и да ти го давам този съвет, би трябвало ти сам да го знаеш, не се занимавай с момичета, които току що са приключили връзка с първия си няма по-объркани от тях ! Успех