- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- младежко съвещание.
(Д)ефендито нещо се е превъзбудил и упорито проси внимание.
Welcome to the Jungle...
В Украйна и Русия се появиха много революционни идеи, които могат да се приложат.
Демокрация може да има, само ако се отървем от влянието на САЩ. А САЩ, с тяхната им система, превърнаха света в бойно поле. ЕС Е СААМО колония на САЩ
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-11-2015 на 17:45
Виж на коя партия попаднах. Не е невъзможно да се обединим леви и десни. - ''ПП Възраждане''
Но като цяло вървим към война и етническо причистване. Ще стане много лошо.
Затвориха ТЕЦ Варна. Затварят железниците. Утре тези хора без работа няма да им остава друга възможност освен да хвърлят коктеили молотов по улиците. Така ли искаш да продължава?
докато се делим на леви и десни метъли чалгари червени сини и тн няма да се оправим
всеки вече гледа изпъкне напред и да е над другите
много ще е интересно ако някой има в семейството с неплатени здравни или друг тип данък да не може да гласува
все пак ако не си платя билетчето ме свалят от влака
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Welcome to the Jungle...
няма проблем, но разликата е там, че като нямаш пари за билет не ползваш влака, но после и кондуктора не ти се меси в живота и да ти определя правилата, но не така е с политиката и политиците за съжаление, това че не си плащаш данъците не те отървава от системата да ти се меси в живота.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ако мургавото съсловие започне да вреди на хората граждани на държавата, то държавата да си защити гражданите дето си плащат данъците, няма проблем, аз ще се старая да не повреждам на гражданите на държавата, отдавам се на природните закони. Само че никой няма да ме остави намира, най-малкото Бил Гейтс ще ме подгони да ми бие ваксини.