.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 212
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    можеш да му викаш новата сексуална революция на консеравативната демокрация... хихи

ПП: тва за консервативната демокрация беше лека отбивка към тигъра.
    Новата асексуална революция.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    (Д)ефендито нещо се е превъзбудил и упорито проси внимание.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    butthurt much?
    Трябваше да напиша, 'не си виждал дори цица'
    На мен циците са ми интересни, теб повече пишките те влечат.

Не се чувствам нито десен, нито ляв. Православието няма цвят.

По някога гласувам, защото все пак имам и някакви граждански отговорности, но гласувам само ако видя подходящ човек, иначе не гласувам.

Да не съм като форумната групичка на статуквото, да гласувам под строй за рб на всяка цена и на всичко друго да се подигравам, щото съм станал като кон с капаци или да робувам на абревиатури - "рб", "ес", "давиготура" или каквито и да са други.
    Да. И аз. Повтарям. Но такива партии на сцената не съществуват. Всичко е в нашите ръце.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Форумната групичка на статуквото се подиграва на филмирани глупаци като теб, които се крият зад религията и традиционния морал, опитвайки се да прикрият собствената си житейска и социална неспособност. Този начин на мислене е еквивалентен на тоталитарните и други отречени от времето и цивилизационното развитие идеологии.
    Ако смяташ да провокираш, недей да влизаш в темата. И недей да спамиш.
    За твои сведения няма вече никъде в Европа демокрация, която не се тресе. Дори в Скандинавския полуостров, хората се втрещиха от имигранти. Глобализма води до изчезване на нации.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Нищо против нямам да изчезнем, поколението след 90-та и без това не заслужава да се е раждало.
    Не е така. Илюзи набивана от политиците. Има много кадърни хора. Те обаче са прекалено разпръснати.

В Украйна и Русия се появиха много революционни идеи, които могат да се приложат.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако смяташ да провокираш, недей да влизаш в темата. И недей да спамиш.
    За твои сведения няма вече никъде в Европа демокрация, която не се тресе. Дори в Скандинавския полуостров, хората се втрещиха от имигранти. Глобализма води до изчезване на нации.
    Никого не съм провокирал. Просто отговорих на заблудения и нагъл ефенди.

А антиглобализма до какво води?
    Welcome to the Jungle...

Демокрация може да има, само ако се отървем от влянието на САЩ. А САЩ, с тяхната им система, превърнаха света в бойно поле. ЕС Е СААМО колония на САЩ
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-11-2015 на 17:45

pi6i gramotno we
    Welcome to the Jungle...

Никого не съм провокирал. Просто отговорих на заблудения и нагъл ефенди.

А антиглобализма до какво води?
    Виж на коя партия попаднах. Не е невъзможно да се обединим леви и десни. - ''ПП Възраждане''

Но като цяло вървим към война и етническо причистване. Ще стане много лошо.
    Затвориха ТЕЦ Варна. Затварят железниците. Утре тези хора без работа няма да им остава друга възможност освен да хвърлят коктеили молотов по улиците. Така ли искаш да продължава?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    докато се делим на леви и десни метъли чалгари червени сини и тн няма да се оправим

всеки вече гледа изпъкне напред и да е над другите

много ще е интересно ако някой има в семейството с неплатени здравни или друг тип данък да не може да гласува

все пак ако не си платя билетчето ме свалят от влака
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    На мен циците са ми интересни, теб повече пишките те влечат.
    Интересни са ти щото не си виждал.

Виж на коя партия попаднах. Не е невъзможно да се обединим леви и десни. - ''ПП Възраждане''

Но като цяло вървим към война и етническо причистване. Ще стане много лошо.
    Затвориха ТЕЦ Варна. Затварят железниците. Утре тези хора без работа няма да им остава друга възможност освен да хвърлят коктеили молотов по улиците. Така ли искаш да продължава?
    По принцип няма нищо невъзможно, особено в нашата странна реалност.

Не аз затварям ТЕЦ-ове и други промишлени предприятия, нито пък аз съм съсипал икономиката и производствения ни потенциал, така че не се опитвай да ми вмениш каквато и да е вина.
    Welcome to the Jungle...

Интересни са ти щото не си виждал.
    Обратното е, много съм виждал и за това са ми интересни, същото е и при теб с пишките.

Мега фен
    Обратното е, много съм виждал и за това са ми интересни, същото е и при теб с пишките.
    На снимки и видео. Ако не беше толкова явен можеше да ти повярваме.

На снимки и видео. Ако не беше толкова явен можеше да ти повярваме.
    Теб човек лесно може да те накара да повярваш в нещо. Баба ти и дядо ти са успяли да те превърнат в пълен идиот вярващ на всяка прочетена глупост, нямам за цел да си ми фен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

все пак ако не си платя билетчето ме свалят от влака

няма проблем, но разликата е там, че като нямаш пари за билет не ползваш влака, но после и кондуктора не ти се меси в живота и да ти определя правилата, но не така е с политиката и политиците за съжаление, това че не си плащаш данъците не те отървава от системата да ти се меси в живота.

Град
    системата дегоба
    няма проблем, но разликата е там, че като нямаш пари за билет не ползваш влака, но после и кондуктора не ти се меси в живота и да ти определя правилата, но не така е с политиката и политиците за съжаление, това че не си плащаш данъците не те отървава от системата да ти се меси в живота.
    ами както аз не ползвам влака така и те да не ползват услугите на държавата
    детски социални помощи и тн
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ами както аз не ползвам влака така и те да не ползват услугите на държавата
    детски социални помощи и тн
    ми става, няма да искам нищо от държавата, ама и държавата после да не ми се натрапва в живота с някакви ограничения и изисквания към мене.

Град
    системата дегоба
    ми става, няма да искам нищо от държавата, ама и държавата после да не ми се натрапва в живота с някакви ограничения и изисквания към мене.
    ти да ама мургавото съсловие ще изреве

каква е тази простотия?
    държата трябва задължително да може да помага на социално слаби, които са изпаднали в лошо състояние по най-различни начини, но и които искат да работят.
    А ограничения и глоби също трябва да прилага.

По принцип няма нищо невъзможно, особено в нашата странна реалност.

Не аз затварям ТЕЦ-ове и други промишлени предприятия, нито пък аз съм съсипал икономиката и производствения ни потенциал, така че не се опитвай да ми вмениш каквато и да е вина.
    А кой ги затваря? ЕС. Щото са нарушили екологичните разпоредби.

Мега фен
    ти да ама мургавото съсловие ще изреве
    ако мургавото съсловие започне да вреди на хората граждани на държавата, то държавата да си защити гражданите дето си плащат данъците, няма проблем, аз ще се старая да не повреждам на гражданите на държавата, отдавам се на природните закони. Само че никой няма да ме остави намира, най-малкото Бил Гейтс ще ме подгони да ми бие ваксини.

Мега фен
    каква е тази простотия?
    държата трябва задължително да може да помага на социално слаби, които са изпаднали в лошо състояние по най-различни начини, но и които искат да работят.
    А ограничения и глоби също трябва да прилага.
    добре де така е, аз говоря ако предложението на харитов от примера дето даде с влака и билета е валидно, а не по същество.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си