- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купоните и секса
То е ясно, че всичко е във фантазията й "атеншън хоър" ама просто ми стана смешно .. как се възползвали от нея![]()
Не е бе...Малко е "специална" , но пък си е down to earth откровена.
По темата: един съвет от мен за момците - никога не целувайте по устата пияна мома на купон, защото не се знае дали не е правила свирки, дали не е драйфала преди това, дали не е прекалила с чесъна от млечната салата
P.S. Ай за много години !!!
дебелите свинйе само тва чакат момчето да се напие и да почнат да му се натискат ;D затва внимателно с алкохола ,че не знаеш с къв изрод ше се събудиш на следващия ден ;D
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Не особено , но явно прави впечатление колко е плиткоумна![]()
че то и без алкохол си стаами ако се предположи, че и на двамата им е хубаво може да се каже, че и двмата се възползват или че никой не се възползва а само си прави кефа
странен ти е въпроса, поне за мен.Както казаха, по всяка вероятност почти всеки всеки отива с ясното съзнание да се напие и наебе .
![]()
Аз пък не бих се визползвал от пияно момиче. По-скоро бих й помогнал, за да може после да станем приятели(или нещо повече)
Никой от никой не се възползва, или искаш секс, или не искаш. И за двете страни става въпрос.
Ако някой не иска секс, и го насилят, тук влизаме в друга категория.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...