- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купоните и секса
Предполагам всеки е бил на домашен купон и знае, че в повечето случаи си има секс след порядъчно количество алкохол. Та ставал съм свидетел и участник/което на всеки се е случвало може би/ в тройки предимно с една мацка и в тая връзка как мислите кой от кого се възползва - момичето от момчето/момчетата или обратното? Или пък всичко е спонтанно под въздействие на пиячката?
Вива канари...!!
Само веднъж съм правила секс на купон. И тогава аз се възползвах от момчето, защото знаех, че него го е срам да си поиска. А аз бях изпила доста и ако ми бяха останали някакви задръжки, сигурно са били заспали. ;д
Но според мен, момчетата се възползват от момичетата, защото когато момичето се напие, почти не знае какво се случва и е предразположена към секс.
Това заради алкохола не е оправдание има различни хора и може и момичето до се възползва може и момчето
Момичетата го правят, защото са пияни или защото искат да се почувстват готини. Момчетата в повечето случаи се възползват като видят, че мацката е пийнала. В други случаи никой не се възползва, а всички участници в секса го искат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Винаги жените са се възползвали от мен, баси. На купони ги бутам, крещя, даже съм ги удрял, ама като ти се налепят 3-4 трудно се отказва.
Никой не се възползва от никой. Те отиват с ясното съзнание да се напият и да се ебът.
На мен пък на купон никога не ми се е случвало да има секс (камо ли тройка), голям прас.
_Baby_ дай да видим тоя клип девсе пак ... завиждам на приятеля ти ...
ужасно секси си
![]()
Е дай и ние да те видим в действие де .. небъди толкова скромна ... такава красота .. заслужава да се види
Престани! И да го имах въпросния клип как мислиш, че ще ти го пратя да го гледаш ти или който и да е. Иначе мерси за комплимента!
Ами то .. къде комплимент .. къде чистка истина .. просто одавна небях виждал толкова красиво момиче![]()
Веднъж ми се е случвало ..божее още помня колко много прекалихме с алкохола тогава. Всички си тръгнаха и останах с едно момче ( приятелят ми , но тогава още не бяхме заедно
) ии да, той горкия толкова се колебаеше
все пак съм малката сестричка на приятеля му
![]()
![]()
Тъз пък... до преди малко разправяше из целия форум , колко много се ебе с всеки , колко свирки прави , колко анално , колко вагинално , на колко мъже , кога , къде , защо ... а сега изведнъж момчетата се възползват от нея по купоните![]()
Последно редактирано от InnocentFuck : 01-16-2015 на 14:45
Коя тази от горния пост ли?
Хубаво е че има кой да и вярва!?)
Последно редактирано от horo_ot_nindji : 01-16-2015 на 15:08