.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Заекът най-вероятно ще живее по-дълго (ако прескочи трапа с детското разстройство).

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Харесвам зайчетата и съм гледала, не е трудно, а са много сладки.
    За хамстер не мога да изкажа лични наблюдения.

щом пишеш такава тема, начи не искаш много да се грижиш за животното, купи си хамстер, поне да заема малко място и грижите да са му по малки

колкото по малко - толкова по малко

изкупуване на коли за скрап Изкупуване на коли за скрап за софия. Изкупуване на коли за скрап

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Зайче.Но в къщата не трябва да има други животни , защото им се пръсват сърчицата от страх.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Зайче, при добра подръжка не мирише.Не вдига шум, изключително милички и добри са, моето се гушка в мен, но все пак са плахливи.Никога не трябва да се вдигат за ушичките, лятото да не се оставят на слънце или на жега, трябва се пазят от течение.Моето го храня по следния принцип:

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Два хамстера имах, умряха в рамките на година и двата. Така и не разбрах защо, но според мен зайче е по-добрия вариант. Пак трябва да се внимава и да се обгрижва животинчето, но е по-лесно според мен. Искам и аз, обаче у нас животни не мога да гледам, има човек, който е алергичен. :/
    *сън*

Аз бих предпочела хамстер,преди няколко години имах и са ужасно готини животинки,не са претенцьозни просто трябва да го храниш с определените неща и да го пазиш да не настине,иначе и зайче е сладко но повече цапат и са по претенцьозни от към гледане.
    Но за гушкане и като цяло на външен вид зайчето определено е по-сладко,но в крайна сметка избора си е твой,но на знаеш от мен +стче за хамстера :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си