- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си
И все пак какво стана, нали каза че ще я търсиш във форума.
На кои си хвърлил око?
Умри бе васе
къде си в тази нощ, когато мъртвите не са още в земята, а живите не са родени...
васе, припомни ми стария ник и парола, мамка му
чувствам се глупава с тоя ник.......погледнах си старите мнения....ще припадна....верно ли преди 10 години съм била такова тъпо парче хахахахахаха
къде си в тази нощ, когато мъртвите не са още в земята, а живите не са родени...
мачока жив ли е бе
що не си отговаря на вивателския номер.
МАЧООООООООООООООК. срамота.
не е нов, а си я моят и е култов
абе къде са емотиконите, ебати, превърнали са форума в девствена девойка.
гадни компютърджии
галакси, не знам, ама не та помня. явно си се подвизавало по други форумни простотии, теми и мнения.
:Д забавна си
иначе дам сиг щото и аз не те -.-
Последно редактирано от galaxy29 : 01-15-2015 на 00:04
Доообре. Иронизирай, няма проблеми.
Стилянче от къде ги изрови толкова профили тука от 100 години а не си знаеш култовия... Сменяй дилъра
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти тихо, не ми се спори с теб
Помогнете да я срещна във форона, няма ли някоя подходяща за мен?
Аз имам една позната с големи цици бяхме приятелки ама тя излиза само с мъже на по 30,40 год и е от Пловдив.Но ти как си мислиш,че е възможно да срещнеш голямата си любов в този форум.Любовта идва когато най-малко я очакваш.Пожелавам ти късмет да я срещнеш в живота.Макар,че моята братчетка се запозна с един по нета и се ожениха.Все едно,но аз мисля,че трябва да имаш късмет и да внимаваш много с кого се запознаваш.
Тогава да кажем, че не търся голямата любов, а поредната.
Аз търся любовник! Хетеросексуален, моля!
Това да не ти е alo,bg запознанства и ескорт
Както и да е, като вземат да ти пишат поствай ТУК