.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

липса на желание

Здравейте , искам да споделя за един проблем който го имам от доста време..и той е
    липса на желание за секс мисля че проблема е психически постоянно съм подложен
    на стрес и немога да го вдигна или дори и да го вдигна не е на 100%... да отбележа че съм
    пробвал хранителен режим .. сутрешна закуска с мед ,стабилно хранене, всекидневно ядене на черен шоколад
    както и взимане на енергийни напитки до скоро това помагаше в малки % (колкото да го вдигна)
    и сега нищо непомага..ако някой знае да предложи нещо което засилва либидото или
    антистресови хапчета които да ме изкарат от този проблем ще съм благодарен!

Най-обективният съвет, който мога да ти дам е да отидеш да говориш със специалист, психолог или доктор, не зная.Не можеш да бъдеш сигурен от какво естество е проблема така че това е най- разумният вариант.Дори и да има някой с подобен проблем, то при всеки е различно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спокойно този проблем ще мине няма вечно да си така просто като няма напрежение или нещо друго всичко ще е наред

И аз съм така в момента нямам никакво желание за секс а приятелят ми пък си мисли че вече не го искам което не е така просто за момента не ми се прави

Пробвай с "испанска муха"

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Интересно кво тва напрежение дето ви гони? От даскалото ли се напрягате?

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Интересно кво тва напрежение дето ви гони? От даскалото ли се напрягате?
    Ако искаш вярвай ама понякога училището те натоварва повече от работа. Особено ако искаш да си отличник.
    А на колко години си?

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Стрес и пренаситеност.Не го правете седмица-две и ще ти се повиши желанието.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Ако искаш вярвай ама понякога училището те натоварва повече от работа. Особено ако искаш да си отличник.
    А на колко години си?
    Доста И ако си мислиш че сега ви е напрегнато в тия гимназий, си в голяма грешка. Тва си го втълпявате самите вие и си "набивате филми" както е модерно сега да се казва. Ядовете и напрежението тепърва предстоят.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Точно със секса трябва да си лекуваш стреса и напрежението от работния ден например. Започни да гледаш по-повърхностно на нещата, които те "стресират", не ги мисли постоянно, а се разтоварвай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си