- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- липса на желание
Здравейте , искам да споделя за един проблем който го имам от доста време..и той е
липса на желание за секс мисля че проблема е психически постоянно съм подложен
на стрес и немога да го вдигна или дори и да го вдигна не е на 100%... да отбележа че съм
пробвал хранителен режим .. сутрешна закуска с мед ,стабилно хранене, всекидневно ядене на черен шоколад
както и взимане на енергийни напитки до скоро това помагаше в малки % (колкото да го вдигна)
и сега нищо непомага..ако някой знае да предложи нещо което засилва либидото или
антистресови хапчета които да ме изкарат от този проблем ще съм благодарен!
Най-обективният съвет, който мога да ти дам е да отидеш да говориш със специалист, психолог или доктор, не зная.Не можеш да бъдеш сигурен от какво естество е проблема така че това е най- разумният вариант.Дори и да има някой с подобен проблем, то при всеки е различно.![]()
Спокойно този проблем ще мине няма вечно да си така просто като няма напрежение или нещо друго всичко ще е наред
И аз съм така в момента нямам никакво желание за секс а приятелят ми пък си мисли че вече не го искам което не е така просто за момента не ми се прави
Интересно кво тва напрежение дето ви гони? От даскалото ли се напрягате?
Стрес и пренаситеност.Не го правете седмица-две и ще ти се повиши желанието.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Точно със секса трябва да си лекуваш стреса и напрежението от работния ден например. Започни да гледаш по-повърхностно на нещата, които те "стресират", не ги мисли постоянно, а се разтоварвай!