.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на KIRIL98

Проблеми с майка ми

Здравейте.
    Имам постоянно проблеми с майка си. Към мене се държи по-гадно, а със сестра се държи като принцеса. Само ми вика и ме дразни. Ако имате някакъв савет как да се справя с този проблем, напишете нещо моля ви!

Повече от фен Аватара на Тодор
    Само членове на твоето семейство знаят защо е така приятелю.има причина,но каква е ние няма от къде да знаем.Но най често има защо да е така.Сам открий къде грешиш и се поправи

аз си мисля, че е защото съм доведен син, ама си мисля също, че или нея я хваща критическата или пубертета ми се обажда много здраво(мисля че е първото)

В такъв случай можеш да прекарваш време с баща ти

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Или както правят зрелите хора... съберете се семейно (всичките) и питай кво правиш че се дразни толкова за да можете да го оправите. Все пак си на 16-17 вече, не си хлапе. Без да се вика, говори в кротък тон и с аргументи, избягвай имоцийте за да няма за кво да се хване. Трудна работа с някой хора да се разбереш, но трябва да пробваш или да търпиш. късмет

Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Или както правят зрелите хора... съберете се семейно (всичките) и питай кво правиш че се дразни толкова за да можете да го оправите. Все пак си на 16-17 вече, не си хлапе. Без да се вика, говори в кротък тон и с аргументи, избягвай имоцийте за да няма за кво да се хване. Трудна работа с някой хора да се разбереш, но трябва да пробваш или да търпиш. късмет
    +1

Blagodarq vi za syvetite.

anonymous990763
    Guest
    Дръж се добре с нея и ако ти вика брой наум до 5 и отговаряй мило. Това или ще я вбеси или ще започне да се държи по-добре с теб. Има ли причина, заради която да се държи така с теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си