- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се подстрижа ли в стил Нана?
Здравейте, нова съм тук и реших да ви питам за едно мое проблемче.
Имам много дълга коса - до под дупето. По едно време се бях навила да я режа страшно много. Мама ми каза, че ако ще го правя мога да я даря за онкоболни. Личеше си, че не е на "ти" с идеята, но това с даряването ми допадна.
А сега нещо луднах по косплейя и искам да се облека като Нана от анимето "Нана". И за да не плащам за перука, мисля да се подстрижа по подобен начин.
Смятам, че ще ми отива, а и всички ми казват, че е добре да се подстрижа (нямат предвид чак толкова, ама...)
Дали промяната ще е твърде драстична? За това дали ще ми отива ще се консултирам с фризьор, ако се реша.![]()
Последно редактирано от lilinet : 12-16-2014 на 08:13
Не питах за това дали ще ми отива, а дали е твърде рязка промяна. Иначе ще се консултирам с професионалист за това. Няма да си слагам снимката, че ако приятелите ми попаднат на това, ще ме тормозят в продължение на месеци. А и като че ли мрежата не е пълна с психопати....
ПП: гАдатели![]()
Според мен промяната е твърде рязка.
А може ли поне да видим как изглежда тази Нана?Аз първо си помислих за една българска водеща.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Промяната не е рязка, ако ти самата искаш да се подстрижеш така, давай. За коса и нокти не се съжалява. Не слушай тоя и оня кво ти казва, никой не може да знае дали нещо ще ти ходи или не - просто пробваш. Ако не ти отива или не се харесваш - поправимо е - има домашни маски бол, хининова вода, тривитаминол и тям подобни.
Ми пробваш кво действа и кво не. Баси, тва е коса. Като толкова не расте, има екстеншъни и супер естествени перуки, не е непоправимо като да си отреже някой крак.
На мен тези дни ми хрумна как много искам да се подстрижа като Чоа от AOA, но след като ми се размрънкаха разни хора да не съм си режела косата си поръчах подобна къса перука. А аз знам, че ще ми отива много тази прическа. Ако си като мен и си сменяш мнението по три пъти в седмицата дали искаш да си чернокоса, червенокоса или блондинка по-добре се сдобий с някоя перука и си начеши крастата. А съвсем приличните перуки струват по-малко от едно подстригване и боядисване дори в България.
За косплей ти препоръчвам задължително да сложиш перука дори и твоята коса да е близка по форма и цвят, оформянето на перуките става далеч по-лесно и на снимки почти винаги перуката изглежда в пъти по-добре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами мен лично прическата и ме кефи,аз също съм голям фен на Нана и на стилът и ,но все пак подобна прическа върви с подобна визия и имидж,вярно е,че състарява една жена,но това може да е и в добър и в лош смисъл,зависи дали искаш да изглеждаш по-зряла или не.
Ако смяташ,че искаш да направиш тази промяна,че ще се чувстваш добре и ще ти подхожда го направи,но не и за да приличаш на някого.Все пак по-добре да дадеш пари за перука,от колкото да правиш нещо само за единия евент,а после да се чудиш какво да правиш с косата си.
Недей направо така да се подстригваш много и рязка промяната по-добре постепенно
Благодаря ви за съветите. Не че взех някакво решение, но може би първо ще се подстрижа до кръста, а после каквото ще да става.![]()