.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Да се подстрижа ли в стил Нана?

Здравейте, нова съм тук и реших да ви питам за едно мое проблемче.
    Имам много дълга коса - до под дупето. По едно време се бях навила да я режа страшно много. Мама ми каза, че ако ще го правя мога да я даря за онкоболни. Личеше си, че не е на "ти" с идеята, но това с даряването ми допадна.
    А сега нещо луднах по косплейя и искам да се облека като Нана от анимето "Нана". И за да не плащам за перука, мисля да се подстрижа по подобен начин.
    Смятам, че ще ми отива, а и всички ми казват, че е добре да се подстрижа (нямат предвид чак толкова, ама...)
    Дали промяната ще е твърде драстична? За това дали ще ми отива ще се консултирам с фризьор, ако се реша.
    Последно редактирано от lilinet : 12-16-2014 на 08:13

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами дай твоя снимка? Ние не сме гъдатели.

Не питах за това дали ще ми отива, а дали е твърде рязка промяна. Иначе ще се консултирам с професионалист за това. Няма да си слагам снимката, че ако приятелите ми попаднат на това, ще ме тормозят в продължение на месеци. А и като че ли мрежата не е пълна с психопати....
    ПП: гАдатели

Мега фен Аватара на teenems
    Според мен промяната е твърде рязка.
    А може ли поне да видим как изглежда тази Нана?Аз първо си помислих за една българска водеща.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ако е нещо такова... НЕДЕЙ, ще съжаляваш !

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Не. Тези прически много състаряват младите момичета/жени.

Мега фен Аватара на tori
    Промяната не е рязка, ако ти самата искаш да се подстрижеш така, давай. За коса и нокти не се съжалява. Не слушай тоя и оня кво ти казва, никой не може да знае дали нещо ще ти ходи или не - просто пробваш. Ако не ти отива или не се харесваш - поправимо е - има домашни маски бол, хининова вода, тривитаминол и тям подобни.

tori, нали знаеш ,че може да има
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    домашни маски бол, хининова вода, тривитаминол и тям подобни.
    ,но не помага нищо. Това са измислици. Наистина не трябва да се съжалява за коса и нокти ,но ако не се възприеме така няма да се чувства много комфортно с новата си визия

Мега фен Аватара на tori
    Ми пробваш кво действа и кво не. Баси, тва е коса. Като толкова не расте, има екстеншъни и супер естествени перуки, не е непоправимо като да си отреже някой крак.

На мен тези дни ми хрумна как много искам да се подстрижа като Чоа от AOA, но след като ми се размрънкаха разни хора да не съм си режела косата си поръчах подобна къса перука. А аз знам, че ще ми отива много тази прическа. Ако си като мен и си сменяш мнението по три пъти в седмицата дали искаш да си чернокоса, червенокоса или блондинка по-добре се сдобий с някоя перука и си начеши крастата. А съвсем приличните перуки струват по-малко от едно подстригване и боядисване дори в България.

За косплей ти препоръчвам задължително да сложиш перука дори и твоята коса да е близка по форма и цвят, оформянето на перуките става далеч по-лесно и на снимки почти винаги перуката изглежда в пъти по-добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ами мен лично прическата и ме кефи,аз също съм голям фен на Нана и на стилът и ,но все пак подобна прическа върви с подобна визия и имидж,вярно е,че състарява една жена,но това може да е и в добър и в лош смисъл,зависи дали искаш да изглеждаш по-зряла или не.
    Ако смяташ,че искаш да направиш тази промяна,че ще се чувстваш добре и ще ти подхожда го направи,но не и за да приличаш на някого.Все пак по-добре да дадеш пари за перука,от колкото да правиш нещо само за единия евент,а после да се чудиш какво да правиш с косата си.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Недей направо така да се подстригваш много и рязка промяната по-добре постепенно

Благодаря ви за съветите. Не че взех някакво решение, но може би първо ще се подстрижа до кръста, а после каквото ще да става.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от lilinet Виж мнението
    Мама ми каза, че ако ще го правя мога да я даря за онкоболни. Личеше си, че не е на "ти" с идеята, но това с даряването ми допадна.
    По-добре им дари бъбрек, дроб или друга ненужна част от тялото ти, може и мозък.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си