.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Коя антивирусна използвате на Windows 8.1

Аз си използвам вградената (Windows Defender/MSE) А вие?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ние вечеряме в момента.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Symantec Endpoint Protection, но е тежичка.

Ползвам AVG

Вградената: Windows Defender - не струва. Пропуска да хване доста вируси!!!

Мега фен
    windows defender е направен да засича най-вече вируси, които могат да възпрепятстват работата на самия windows, примерно да го забавят или да предизвикат забиване, сини екрани, и т.н.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    никаква, анти-вирусните бавят повече отколкото ако имам вируси, а и до сега пари от сметката ми не са липсвали
    n00bs

Супер фен Аватара на JDeel
    На мен ми се наложи тия дни да пускам Defender-a, че един приятел ми донесе да му ъпгрейдвам навигацията, която случайно имаше autorun вирусченца на нейната памет. Е, не че ми се наложи, ама реших да пробвам да видя дали ще ги засече. По едно време даже ги изтри!

Който хал хабер си няма от компютри, да си слага кото намери за добре, все ще си има ядове после. Другите се справяме някак си и без такива екстри, за нас вирусите са разнообразие.

Мега фен
    наистина е така, че windows defender не засича доста вируси, защото той е от рода на malicious software removal tool, нещо като малко по-разширена негова версия, а предназначението му е най-вече за изчистване на windows от вируси/malware, които възпрепятстват работата на самия windows, затова дори и когато windows е с windows defender обикновено извежда съобщение, че има нужда от антивирусен софтуер, както се вижда и от тази картинка: http://www.optimizingpc.com/i/w7/action_center.png

Супер фен Аватара на JDeel
    При мен пък излиза това: http://prntscr.com/5uds6c

Значи Windows 8.1 вече приема Defender като Virus protection и Spyware and unwanted software protection

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Не използвам-сигурно вградената е включена, но не ми трябва-няма смисъл от антивирусни да ми товарят компа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си