.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Съгласна с блаб, само че ще съм малко по-остра.
    Наистина е лична работа на майка ти и ти нямаш място, въпреки, че ти е майка. Предполагам, че тя не ти чете твоите съобщения скайп.
    Сигурно е объркана и преживява тежък период, за да стигне до такава стъпка, явно е била наистина нещастна - семйният живот не е лек и не е за всеки. Да, трябва да избираш между това да поемеш отговорност или/и да потърсиш лично щастие също, и на една възраст хората се замислят, че животът няма да им се отблагодари, ако те не направят нещо за себе си.
    В момента хората на годините на родителите ти ти се виждат възрастни и много различни, но един човек на 35-45г. има същите проблеми във връзките си, както и по-младите, и също иска приключения, любов и страст.

Също, опита ли се да разбереш мотивите за изневярата , може би ако помислиш върху тях, може да се успокоиш.

Пък онази с разтрогнатото семейство, аз щях да имам малко срам, че са ми откраднали мъжа, не да се жалвам на децата на жената.

Също, със сестра ти странете от ролята на жертви и потърпевши , няма нищо лошо хора , които не се разбират, да се разделят.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

[QUOTE=NomNomNom;11219802] разбрах мотивите за изневярата ..... и взех да си мисля че това е само за да си върне жеста .... навремето татко изневерил на майка .. говорихме с нея къде се карахме къде плакахме .. прегръщахме ... разбирам я до някъде но не мисля че за всичко трябва да си връщаме ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си