.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Момичето което харесвам

Здр на всички,

Току що се регнах в сайта и имам много голям въпрос

Харесвам едно момиче от няколко месеца, с нея излизаме в една компания от 1 година и мисля, че и тя ме харесва, защото вчера като бяхме на кафе и аз седнах при нея, а тя пусна клипчета. След това я прегърнах и тя се сгуши при мен така седяхме около 10 мин. Сега мисля да и предложа обаче се страхувам от отговора, защото ако
    каже не направо, ще умра. Затова исках съвет. ( Иначе мисля да купя букет рози и някакво мече )

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Ако губиш време може да стане късно. Щом те кефи - действай.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Няма да умреш от това,че е казала "не", не се притеснявай. И лично мое мнение - без мечето.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на uHka22
    Това с "предлагането" не ми допада особено,смисъл ти пак можеш да и подариш роза и да я целунеш. На колко сте ?

Цитирай Първоначално написано от uHka22 Виж мнението
    Това с "предлагането" не ми допада особено,смисъл ти пак можеш да и подариш роза и да я целунеш. На колко сте ?
    Аз съм на 17, а тя на 15. Проблема е че веднъж и предложих но тогава бях много пиян

Мега фен Аватара на RapExotic
    Напий я и накарай да си признае.

Как да я накарам? Съветт плс

Питай най-добрата и приятелка да ли и е споделила нещо за теб.Аз бих каза на приятелката си......
    И така ще разбереш.....

Не разпитвай никого.Според мен най-добре е просто да я поканиш да пиете кафе и да и обясниш какво чувстваш към нея , относно цветята те са по твой избор ако искаш и вземи ако не искаш недей .

Цитирай Първоначално написано от XtaZyY Виж мнението
    Здр на всички,

Току що се регнах в сайта и имам много голям въпрос

Харесвам едно момиче от няколко месеца, с нея излизаме в една компания от 1 година и мисля, че и тя ме харесва, защото вчера като бяхме на кафе и аз седнах при нея, а тя пусна клипчета. След това я прегърнах и тя се сгуши при мен така седяхме около 10 мин. Сега мисля да и предложа обаче се страхувам от отговора, защото ако
    каже не направо, ще умра. Затова исках съвет. ( Иначе мисля да купя букет рози и някакво мече )
    Без мечета и цветя ! ... Заеби кафето, разходете се, говорете и от дума на дума и признай и така. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си