Успяват тези, които искат да успеят и работят по въпроса!

Това дето добрите хора никой не ги уважавал са простотии, и съм ги чувал неведнъж. В дадени моменти и аз съм го чувствал така, но това е просто механизъм за някакъв вид самоизвинение. Никой обаче не уважава тези дето сами не се уважават, това е със сигурност.

Приятелката ти и аз не знам как те търпи. Аз на твое място бих се съмнявал в действията й, щом е на разстояние от тебе и щом си такъв Иначе се оказва, че на жените не им пука как изглеждаш, а как се държиш със себе си... което има отношение и към това как се държиш с тях. Универсално харесват самодостатъчни типове дето си имат цели и си ги преследват с увереност. Обратното на нещата дето си написал горе. И има логика.

Настроението е навик. Ако се чувстваш кофти, тенденцията е да продължаваш да се чувстваш кофти и да се съпротивляваш на всяка промяна дето може да те изведе от това състояние. Лесно е да си смачкана тиква, обаче е зверски скучно! И аз съм бил такъв депресант, голяма гадост. Но всеки е отговорен за живота си. Когато правиш нещо дето да ти харесва и не правиш нещата дето не те кефят, тогава е много по-гот. Като си намериш да правиш нещо да те кефи, ще живнеш, ще започнеш да се харесваш повече, така и другите ще започнат да те харесват повече. Трябва ти промяна и да спреш да мрънкаш. Действай!