.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

банков проблем

При изтекла дебитна карта, сметката в банката остава ли валидна и може ли да се тегли през каса с лична карта ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    може
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

има ли някви лихви че не съм си взел новата дебитна карта

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от azdaa Виж мнението
    има ли някви лихви че не съм си взел новата дебитна карта
    не никой не те кара да имаш такава
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

е май като откриваш сметка беше задължителна :Д
    Последно редактирано от azdaa : 01-13-2015 на 17:14

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    банката издава нова дебитна карта, принципно няма такси. зависи може би от банката. сметката се запазва иначе.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Банката автоматично преиздава картата и ти начислява 5 лева такса точно след изтичането на старата, освен ако предварително не подадеш заявление за отказ от преиздаване.
    С други думи - новата ти карта би трябвало да е в банката и да можеш да си я вземеш.
    Поне така е на ПИБ, нямам идея на останалите дали е подобно.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    в дск картите ти са в клона, в който си издал картата, отиваш вземаш ги, връщаш старите, не плащаш нищо
    n00bs

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и в сосиете е така

е понеже клона дето ми е картата ми е далече сега не тичам да си я взимам .. не се начислява нищо нали ? въпроса ми беше след кат изтече дебитната карта тва не влияе върху сметката която имам в банката демек срещо лична карта на касите в банката може да ме обслужват нищо че дебитната ми е изтекла и не съм я зел

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Нищо не се начислява, едва ли им заема много място 1 карта. Не влияе, за тях е все едно, просто ти имаш в себе си една безполезна карта. Парите на каса се теглят с лична карта, не с дебитна, така че няма проблем.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си