Здравейте, и аз имам проблем с МЦ и направо изтрещявам.
На почти 18 години съм, имам менструация от 12-13 годишна, досега ппц никога не ми е бил редовен. Идвало ми е по-рано, закъснявало ми е с 2-3 дена но съм нямала проблеми, но сега от няколко месеца насам винаги ми закъснява. Дойде ми на 27ми декември и според изчисленията трябваше да ми дойде на 23ти а все още... нищо. Имам обичайните болки и симптоми, но не ще и не ще. Трябва да отбележа, че не водя полов живот и не виждам смисъл да си правя тестове за бременност и че съм отслабнала доста от миналата година, но не смятам че е в това проблема, понеже телосложението ми е нормално и съм доста нисичка, а и имам приятелки които са си клечки за зъби и им идва доста по-точно отколкото на мене

, но факта който също много ме притеснява е, че страдам от малокръвие (нисък хемоглобин и тнт... абе с 2 думи имам много малко кръв в тялото) та възможно ли е това да е причина за закъсняването на МЦ
Наистина незнам какво да правя. Смятам да изчакам още една седмица и да отида на лекар и да си направя изследвания. Надявам се да е само от стрес или климата.