- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на бенки
Имам няколко бенки по лицето, които адски ме комплексират.Кажете как НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО могат да се премахнат, къде, и приблизителната цена....благодаря предварително
мисля че с лазер ги махат,не съм сигурен
не се изказвай неподготвен,прасе
Да и аз съм чувал за лазер, ама ако може някой да даде по-конкретна информация за тях, и ако е възможно за ПловдивПървоначално написано от Di
![]()
Майка ми имаше бенки и си направи пластика,в смисъл оперира и ги козметичен хирург в Плевен,клиниката се казва Авис Медика,цената на една бенка е 15-20лв,преди да ти ги махнат трябва да отидеш да вземат проба,за да определят дали са доброкачествени или не,след това ти записват час,самата операция трае около 40 минути,разбира се има известна болка.След това не остават белези,но упорито се маже с кремове за заздравяване и премахване на белези,тя си ги махна преди 3-4 години и сега има съвсем незабележими бели петънца ,все едно малко белегче от пъпка.
А взимането на проба в какво се изразява, щото ако ми забият 4-5 игли в лицето трябва да умраПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Ами майка ми каза,че не се усеща нищо като ти взимат проба,но трябва да имаш предвид,че операцията не е толкова безполезнена,макар,че се прави с лазер,преди да започнат се инжектира няколко пъти лидокаин(местна упойка),каза,че се усеща,ама както се казва 'Търпи бабо за хубост',няма безболезнена операция.Първоначално написано от NaskoKaulitz
е к'во толковане можеш ли да си живееш с тях ? Вие вече сериозно се чудите кви проблеми да си измисляте
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E1%E5%ED%EA%E8
Има и още подобни теми само трябва да отидеш на търсене![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ами проблемът е ,че човек се чувства комплексиран .Всеки ден ставаш поглеждаш се в огледалото и гледаш бенки,кофти е ,особено ако си в такава възраст,щом може да се премахнат-защо не?Първоначално написано от DJEB
ей за какво си ги махате и аз на лицето имам тфа е чарът на някои хора ама вие си решавате![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Да де,може да се каже,че са чар,ако е една ,да речем и то плоска,но има изпъкнали,които трябва да се премахнат,не само от естетическа гледна точка,защщото ако бенката се остави,атмосферните влияния,може да я превърнат от доброкачествен тумор в злокачествен,имам предвид слънцето,ако се нарани повърхноста също,затова трябва да се махнат.Първоначално написано от My6mYLka
Аз бих си премахнал бенки не зада стана "по-красив", щото знам че съм грозен и господ неможе да ми помогне :Д, а защото имам по тялото а доколкото знам те са канцерогенни образувания![]()
Ами да, дори в училище понякога си държа ръката върху едната бенка, че ме е срам да ме гледатПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Ами аз нямам,ама знам,че майка ми се чувстваше доста зле,т.е на мене не ми правеха впечатление,ама тя си мислеше,че все я гледат и си слагаше ръката,така,че щом си решил и това ще те наката да се чувстваш по-добре направи го,недей да мислиш повече.Все пак ще придобиеш съвсем друго самочувствие!Първоначално написано от NaskoKaulitz
xaxa i az imam edna na ustnata gore... ama ne mi prechi... samo edin priqtel det ma bazika benkata na madonna![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
виж сега,според мене ако тва е наложимо в смисъл че може да се окаже нещо сериозно ,здравословен проблем,ок,ама само за едната суета не ми се вижда много разумно да се предприемат чак такива меркиПървоначално написано от SoFarSoG00d
Здрасти, можеш ли да ми напишеш, какво направи с твоите бенки? и аз има няколко, които искам да ги премахна с лазер. Избрала съм си клиника (Инканто), при кой искам да си прав процедурата, само се съмнявам дали си заслужава. Сподели, какво направи ти с твоите. Предварително мерси.
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!