.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Град
    Пловдив

Премахване на бенки

Имам няколко бенки по лицето, които адски ме комплексират.Кажете как НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО могат да се премахнат, къде, и приблизителната цена....благодаря предварително

Супер фен Аватара на Di
    мисля че с лазер ги махат,не съм сигурен
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Di
    мисля че с лазер ги махат,не съм сигурен
    Да и аз съм чувал за лазер, ама ако може някой да даде по-конкретна информация за тях, и ако е възможно за Пловдив

Град
    Wonderland
    Майка ми имаше бенки и си направи пластика,в смисъл оперира и ги козметичен хирург в Плевен,клиниката се казва Авис Медика,цената на една бенка е 15-20лв,преди да ти ги махнат трябва да отидеш да вземат проба,за да определят дали са доброкачествени или не,след това ти записват час,самата операция трае около 40 минути,разбира се има известна болка.След това не остават белези,но упорито се маже с кремове за заздравяване и премахване на белези,тя си ги махна преди 3-4 години и сега има съвсем незабележими бели петънца ,все едно малко белегче от пъпка.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Майка ми имаше бенки и си направи пластика,в смисъл оперира и ги козметичен хирург в Плевен,клиниката се казва Авис Медика,цената на една бенка е 15-20лв,преди да ти ги махнат трябва да отидеш да вземат проба,за да определят дали са доброкачествени или не,след това ти записват час,самата операция трае около 40 минути,разбира се има известна болка.След това не остават белези,но упорито се маже с кремове за заздравяване и премахване на белези,тя си ги махна преди 3-4 години и сега има съвсем незабележими бели петънца ,все едно малко белегче от пъпка.
    А взимането на проба в какво се изразява, щото ако ми забият 4-5 игли в лицето трябва да умра

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    А взимането на проба в какво се изразява, щото ако ми забият 4-5 игли в лицето трябва да умра
    Ами майка ми каза,че не се усеща нищо като ти взимат проба,но трябва да имаш предвид,че операцията не е толкова безполезнена,макар,че се прави с лазер,преди да започнат се инжектира няколко пъти лидокаин(местна упойка),каза,че се усеща,ама както се казва 'Търпи бабо за хубост',няма безболезнена операция.

е к'во толкова не можеш ли да си живееш с тях ? Вие вече сериозно се чудите кви проблеми да си измисляте

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E1%E5%ED%EA%E8

Има и още подобни теми само трябва да отидеш на търсене
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    е к'во толкова не можеш ли да си живееш с тях ? Вие вече сериозно се чудите кви проблеми да си измисляте
    Ами проблемът е ,че човек се чувства комплексиран .Всеки ден ставаш поглеждаш се в огледалото и гледаш бенки,кофти е ,особено ако си в такава възраст,щом може да се премахнат-защо не?

ей за какво си ги махате и аз на лицето имам тфа е чарът на някои хора ама вие си решавате
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    ей за какво си ги махате и аз на лицето имам тфа е чарът на някои хора ама вие си решавате
    Да де,може да се каже,че са чар,ако е една ,да речем и то плоска,но има изпъкнали,които трябва да се премахнат,не само от естетическа гледна точка,защщото ако бенката се остави,атмосферните влияния,може да я превърнат от доброкачествен тумор в злокачествен,имам предвид слънцето,ако се нарани повърхноста също,затова трябва да се махнат.

Град
    Инкогнито
    Аз бих си премахнал бенки не зада стана "по-красив", щото знам че съм грозен и господ неможе да ми помогне :Д, а защото имам по тялото а доколкото знам те са канцерогенни образувания

Град
    Пловдив
    Ами проблемът е ,че човек се чувства комплексиран .Всеки ден ставаш поглеждаш се в огледалото и гледаш бенки,кофти е ,особено ако си в такава възраст,щом може да се премахнат-защо не?
    Ами да, дори в училище понякога си държа ръката върху едната бенка, че ме е срам да ме гледат

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Ами да, дори в училище понякога си държа ръката върху едната бенка, че ме е срам да ме гледат
    Ами аз нямам,ама знам,че майка ми се чувстваше доста зле,т.е на мене не ми правеха впечатление,ама тя си мислеше,че все я гледат и си слагаше ръката,така,че щом си решил и това ще те наката да се чувстваш по-добре направи го,недей да мислиш повече.Все пак ще придобиеш съвсем друго самочувствие!

xaxa i az imam edna na ustnata gore... ama ne mi prechi... samo edin priqtel det ma bazika benkata na madonna
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

виж сега,според мене ако тва е наложимо в смисъл че може да се окаже нещо сериозно ,здравословен проблем,ок,ама само за едната суета не ми се вижда много разумно да се предприемат чак такива мерки

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz Виж мнението
    Имам няколко бенки по лицето, които адски ме комплексират.Кажете как НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО могат да се премахнат, къде, и приблизителната цена....благодаря предварително

Здрасти, можеш ли да ми напишеш, какво направи с твоите бенки? и аз има няколко, които искам да ги премахна с лазер. Избрала съм си клиника (Инканто), при кой искам да си прав процедурата, само се съмнявам дали си заслужава. Сподели, какво направи ти с твоите. Предварително мерси.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си