.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ще се побъркам

Здравейте!Очаквам много нападки и "хранене",знам че не сте ясновидци ,просто искам да попитам някой друг освен себе си възможно ли е да е стана гафа .... адски съм филмирана,ужасно ми е напрегнато.С приятеля ми го правихме в последни ден от цикъла ми(тъкмо свършваше,само ми цапаше).Обаче той беше адски груб тогава и акта продължи час и половина ,при което той не свърши.Аз го накарах да спре,защото адски ме заболя.Явно ми е дошло в повече и или съм се протрила яко,или ме е разранил,защото прокървих.Така 2 дни имах леко кървене.Изчаках още 4 и със страх решихме пак да опитаме ,обаче аз не можах да се отпусна и пак прокървих в момента,в който той проникна в мен и веднага спряхме.След това реших да изчакам повече време,обаче взе че 20 дни след началото на менструалния цикъл ми дойде.Само да спомена-смених остановката(нов град ,нов климат+ отрицателни емоции и притеснения,срес).Всичко си беше ок,Кръвотечението ми бе 5-6 дни.След като свърши и аз се чувствах добре и пак го направихме.Обаче аз бях много уплашена да не стане проблем както в началото и спряхме след 10 мин.След 4 дни всичко точно ..и той свърши извън мен.Но не знам защо съм се филмирала,че може да е станал гаф.Мисля,че е почти невъзможно,обаче имам някакво ужасно предчувствие и напрежеие.Цикъла ми е нередовен и адски ме е страх да не е станала беля.
    Дойде ми на 10.12.2014 .Свърши на 17.12.2014. Тогавва прокървих .После ми дойде на 29.12.2014 и свърши на 4.01.2015
    Последно редактирано от dolly : 01-14-2015 на 13:49

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Вземи си един гаф-датчик де.

Не няма какъв гаф да се е случил. Можеш да се успокоиш! А за кървенето можеш да отидеш на лекар, ако трябва да бъда по точна на гинеколог. Той ще ти каже от какво се получава дали е опасно и т.н те са за това все пак ще ти помогне!

Кървенето спря.Мисля,че беше заради грубия секс.Сега нямам проблем.Нямах проблем и последния път,когато го правихме.Мислите ли,че може да е от нещо друго,а не от това?

Всичко е нормално ,при цветна бременност цикъла е около 3 дни ,като на третия ден вече ти е спряло напълно .Освен това на теб ти върви добре с нормални дни ,за това се успокой всичко е ок .Ако все още ти е притеснено си вземи шуърчек ,за да се увериш на 100 % Но мисля ,че място за паника не трябва да има !

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    Кървенето спря.Мисля,че беше заради грубия секс.Сега нямам проблем.Нямах проблем и последния път,когато го правихме.Мислите ли,че може да е от нещо друго,а не от това?
    Тоя направо те е пръснал....Но мисля, че превантивно трябва да минеш през един профилактичен преглед през гинеколог.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А след като имаш нередовен цикъл и изпадаш в паника от евентуална бременност защо аджеба не се пазиш?

Няма за какво да се филмираш. Бременност няма, а един преглед при лекар, никога няма да е излишен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си