- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да прав...в шок съм
Така, първо ще ти препоръчам да си намериш хубаво оръжие.. за предпочитане е нож, меч, катана, йатаган, пистолет, гранатомет, преносима гилотина и др. Отиваш на срещата, при което без да казваш нищо й пръскаш черепа или я наръгваш в далака или нещо от сорта, от което ще я боли толкова колкото те боли и теб. След, което.. Имаш няколко възможности, като например, да я накълцаш на парчета, да я дадеш на свинете, или да чукаш трупа й както никой не го е правил до сега.
После ще имаш две възможности.. първата е да се самоубиеш, скачайки от 6тия етаж с глава към плочките. Можеш да вкараш малко драматизъм, като напишеш сърцераздирателна бележка която да държиш в ръката си. (Ще допринесе за лирическият съспенс на цялата история) Вторият вариант лично от мен е по-предпочитаният, а именно да станеш побъркан социопат, който корми и изнасилва (вече умрелите) изневеряващи курви (да се отчете, че визирам и мъже и жени)
Надявам се да съм ти помогнал да си избистриш съзнанието и да вземеш правилното решение.
Аз те подкрепям!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.