.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: физика

физика

моля за помощ за една задача
    чайка и влак се движат с една и сащта скорост и с една и сащта посока движи ли се чаиката
    а.спрсмо земята
    б.спрямо дете овесило се на прозореца на влака
    в.спрсмо патник които отива кам вагон ресторанта
    много ви моля
    Последно редактирано от nevena.ivanova.927 : 01-14-2015 на 15:29

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да

ако съм разбрал правилно задачата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

спрямо всички тези
    а.спрсмо земята

Мега фен Аватара на an7raks
    Спрямо пАтника всички се движат...

не ми е ок клавиетурата но моля да ми отговорите и за 3 те че ми е много нужно благодаря

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от nevena.ivanova.927 Виж мнението
    моля за помощ за една задача
    чайка и влак се движат с една и сащта скорост и с една и сащта посока движи ли се чаиката
    а.спрсмо земята
    много ви моля
    Темата ти не трябва да се казва "физика", а "тест за минимално ниво на интелигентсност". Наистина, не можеш ли се досетиш за отговорите на тези твои въпроси? За всеки случай, ако не се чудиш как да си начешеш пръстите и всъщност не се подиграваш (което е проява на ниска интелигентност):

а. Разбира се, че се движи, както и влака, както и всяко нещо на земното кълбо и Вселената, спрямо Земята всяко нещо се движи, тъй като самата тя извършва непрекъснато движение.
    б. Теоретично не, ако се движи с еднаква скорост с влака, но ако и детето е в състояние на абсолютен покой. Практически отново се движи спрямо детето, което се движи също както и влака, на който практически виси.
    в. Да, тъй като пътникът се движи със скорост по - малка или по - голяма от влака спрямо земята в зависимост от това дали вагон - ресторанта е в задната част на влака или в предната съответно и след като това е изпълнено, следователно имаме движение с различна скорост от тази на влака, с която скорост лети и чайката, имаме движение спрямо пътника.

Защо народът масово става все по - немислещ и неграмотен да попитам аз?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си