.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Red face Твърде късно ли е?

Регистрирах се тук, защото ми трябва съвет как да постъпя с едно момче.
    Общо взето, преди няколко месеца той ме сваляше на работа ( не сме колеги, аз съм промоутърка, а той работи в един голям хипермаркет ) и имах досег с него до толкова, до колкото ми трябваше помощта му, да сваля дни тежки и обемисти реквизити за промоцията. Помогна ми, заговорихме се, запознахме се, кой на колко години е и такива общи неща. Харесахме се явно, но проблема е, че тогава бях обвързана, и колкото и да го исках, трябваше да остана вярна на човека, с който бях. Той ми поиска фейсбука, а аз му казах "имам, обаче мъжа ми е много ревнив". След тая случка, пак сме се заприказвали, като се видим във въпросният магазин, все едно нищо не е станало.
    От няколко дни се опитвам да се свържа с него. Намерих му фейсбука, писах му, пратих му моя снимка, да се сети коя съм, и му исках приятелство, но от друг мой профил, понеже първият ми е временно спрян. Но мисля, че не е получил съобщението ми, понеже е влизал във фейсбука си, поствал разни неща на стената си, но съобщението седи непрочетено ( няма seen ), а приятелството не е прието ( предполагам защото се чуди каква е тая ). Още като го изпращах, ми изписа, че се праща в папка други, а не знам за нея папка дали му е изкарало известие.
    Търся някакви варианти да се свържа с него, а фейсбука е единственото, което знам. Мислех да ходя и до въпросният магазин, но първо, че е далеч от нас, и второ шанса да е той на смяна, е малък.
    Приемам идеи всякакви.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Ако не сте приятели във фейса и му пишеш - съобщенията ти по всяка вероятност отиват в "Other" папката му и не му изкарва известие. Иди направо и се виж с него очи в очи... какъв е проблема?

Така си и мислех, че не му показва известие.
    Може да опитам да му харесам някоя публикация, и така да му предизвикам интереса.

Или да отидеш лично -_- Няма да те изяде

Не го знам още ли работи там. Затова мисля да не прибързвам, засега.

Успех тогава, но да знаеш, кефим се като някоя мадама дойде да ни види на работа Не за друго, ами всеки може да пише по фейсбук. Навремето работех 3 години строител и в някакъв момент една приятелка дойде да ме види макар да бях покрит с мазилка, дойде втори път на работа, трети път и нали знаеш - с нахалство към прогрес

Мега фен Аватара на RapExotic
    От тоя фейсбук се зомбирахте.. Защо не си разменихте телефоните като сте се запознали?

Там ми е грешката явно.
    Иначе хубавото е, че ми отговори, лошото е, че ме пита познаваме ли се Явно не ме разпознал от снимката, и ще ми се наложи да му обясня коя съм, белким се сети.

Значи странни хора сте. Искала си него пък оставаш с друг? Да, остани му вярна, но остани вярна и на себе си. Кажи на човека как стоят нещата - всичко се преживява.

Щом ти е писал, значи нещата са лесни. Обясни му коя си и се вижте. Пък времето ще си покаже какво и що и как .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си