.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на teenems
    Ани Владимирова?Мисля,че и екип си има.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Ани Владимирова?Мисля,че и екип си има.
    Екипът и само от жени ли е, защото ме е срам да се събличам пред мъже ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Спокойно, така или иначе не е желателно да си махаш усмирителната риза.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    да си махаш усмирителната риза.
    Аз ако можех сам да си я махна, щях вече да съм ти дошъл на гости.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Там където живея има фейс контрол и не се допускат представители на пролетариата. Така че дори и да искаш, няма как да ми дойдеш на гости.
    Welcome to the Jungle...

Ще ги излъжа, че нося подаръци за сираците, веднага ще ме пуснат, а ти ще си първия, който ще дотича с разтворени ръце и хвърчащи лиги.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде, ако обичате, да спрете да си ги мерите във форума!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много ми е смешна тая професия, бил съм при най-добрите в България и не съм видял дори един, който да има нещо в главата. Работят за пари, а не за да помагат.
    Ама какво се учудваш.Никой здравомислещ човек не би станал психолог,ако може да прави нещо друго Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми,но какви екипи трябват тук всъщност-проблемче тип Оооо не, някое момче ме заряза,защото съм грозна и училищната психоложка,която работи за 400 лв каза на майка.Ами много ясно че ще каже а няма да остави някаква 14-15-16-17-18 пикла да преценя сама какво е добро за нея и какво не

Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми
    А нощем същите тия психолози/психиатри обличат трико и преследват престъпници в Метрополитън.
    Там вземат хиляди долари, за да лекуват кучето на няква от проблемни сънища.
    Антидепресанти там се пият като бонбони, никой не може да помогне на тва мутирало племе.

Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Ама какво се учудваш.Никой здравомислещ човек не би станал психолог,ако може да прави нещо друго Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми,но какви екипи трябват тук всъщност-проблемче тип Оооо не, някое момче ме заряза,защото съм грозна и училищната психоложка,която работи за 400 лв каза на майка.Ами много ясно че ще каже а няма да остави някаква 14-15-16-17-18 пикла да преценя сама какво е добро за нея и какво не
    MadMadLife Изобщо не ставаше въпрос за това, че някое момче ме е зарязало.A и ти как знаеш ние за какво сме си говорили?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си