- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Добра психоложка в София?
Ани Владимирова?Мисля,че и екип си има.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Спокойно, така или иначе не е желателно да си махаш усмирителната риза.
Welcome to the Jungle...
Там където живея има фейс контрол и не се допускат представители на пролетариата. Така че дори и да искаш, няма как да ми дойдеш на гости.
Welcome to the Jungle...
Ще ги излъжа, че нося подаръци за сираците, веднага ще ме пуснат, а ти ще си първия, който ще дотича с разтворени ръце и хвърчащи лиги.
Айде, ако обичате, да спрете да си ги мерите във форума!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ама какво се учудваш.Никой здравомислещ човек не би станал психолог,ако може да прави нещо другоВероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми,но какви екипи трябват тук всъщност-проблемче тип Оооо не, някое момче ме заряза,защото съм грозна и училищната психоложка,която работи за 400 лв каза на майка.Ами много ясно че ще каже а няма да остави някаква 14-15-16-17-18 пикла да преценя сама какво е добро за нея и какво не