- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го разкарам от главата си .. ??
Нямам желание да започвам война, още по-малко пък виртуална, още по-малко пък с напълно непознат човек. Казах си каквото мисля и туй то.
Лека вечер и приятно гледане.
Welcome to the Jungle...
Лошо няма в шамарите (дори и с крак), но повечето мъже възмъжават много след употребата на алкохол, и не е ясно как ще реагират. За жалост много, пак казвам МНОГО хора вече са страшно невъзпитани и не знаят как да подходят към една жена. Ясно е, че я е харесал, но вместо да й направи комплимент, той подхожда по най-глупавия начин. Та, най-лесния начин е някой по-голям (физически) да направи забележка на въпросния човек и да го помоли да седи на страна от девойката. Ако това не помогне има си полиция. Подава жалба, но след консултация с адвокат най-добре.
Относно шамарите искам да се включа специално към Alektra. Внимавай, че се е напълнило със селтаци и простаци и може да ти върне шамара, а ако е някой подготвен (трениращ бокс или друг спорт за самозащита) по рефлекс да ти върне я круше, я някоя хаваткаКазвам го с шеговит тон, но все пак имай едно на ум. Препоръчвам закупуването на електрошок. Ще откаже много хора да правят глупости след 5 секунди AC/DC през тях
![]()
Какъв е ,най-слабо ме вълнува ,никога няма да позволя на някой да се държи така с мен ,ако ще и да си изям и допълнително боя !Проблема е там ,че при мен още при първата проява ще му начупят кокалите и ще му покажат как се обарва чужда жена ,ама за цял живот ще му покажат![]()
Към авторката - кажи на приятеля си. Откак свят светува, мъжа е силния пол, демек се подразбира, че трябва да защитава половинката си. Ако онзи е по-едър и приятеля ти сметне, че не може да се оправи сам (не е срамно между другото), нека вземе със себе си 2-3 маймуни да му хвърлят първо един бой и след това да му обяснят, че ще има още ако не спре.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.