Здравейте , пиша ви защото имам нужда с някой да споделя някои работа а няма с кого ..
Става въпрос за един противен човек който супер много нахалства ..
На 22 съм работя в голям супермаркет касиерка съм ...
Става въпрос за един клиент ,който винаги идва с късните часове да си купува разни работи .. идва все на моята каса , но тази вечер стана нещо необичайно . Бях излязла от пред магазина на глътка въздух и той в този момент се е запътил до магазина . Говорих известно време по телефона но той ме чу и реши да ме изчака да свърша разговора си . Запалих цигара и застанах от пред на стълбите . Той дойде при мен видях че е леко пийнал (миришеше на алкохол ) . В момента в който дойде при мен прегърна ме и започна да ми говори мило както винаги е било но този път беше ужасно пред очите на колеги той се опита да ме хване за дупето , аз се отдръпнах защото ми стана неприятно възрастен човек да ми се слага така и то по тоя начин гадно ми стана засрамих се . И го попитах какво прави , а той с цялата си наглост ми каза защо се дърпаш мила не искаш ли да ме почувстваш .. много се ядосах хвърлих цигарата и влязох вътре .. а до колкото той има страхотна жена, познавам я редовна клиентка ни е и едно малко детенце .. с една дума страхотно семейство , но тоя е голям .........
Не знам какво да правя .. ? Някой съвет има ли ?? НЕ ИСКАМ да се занимавам с такива хора ..