.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нямам желание да започвам война, още по-малко пък виртуална, още по-малко пък с напълно непознат човек. Казах си каквото мисля и туй то.

Лека вечер и приятно гледане.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от ALEKTRA Виж мнението
    Не е нужна жалба според мен ,а най-малкото тя да си смени работата ,заради някакъв мизерен нахалник ,който се прави на мачо ,докато жена му ,му гледа лапето вкъщи ! Два шамара с крак и тва е !!! хахахах Бъзикам се,ама аз наистина бих го зашлевила ,да не казвам набила
    Лошо няма в шамарите (дори и с крак), но повечето мъже възмъжават много след употребата на алкохол, и не е ясно как ще реагират. За жалост много, пак казвам МНОГО хора вече са страшно невъзпитани и не знаят как да подходят към една жена. Ясно е, че я е харесал, но вместо да й направи комплимент, той подхожда по най-глупавия начин. Та, най-лесния начин е някой по-голям (физически) да направи забележка на въпросния човек и да го помоли да седи на страна от девойката. Ако това не помогне има си полиция. Подава жалба, но след консултация с адвокат най-добре.

Относно шамарите искам да се включа специално към Alektra. Внимавай, че се е напълнило със селтаци и простаци и може да ти върне шамара, а ако е някой подготвен (трениращ бокс или друг спорт за самозащита) по рефлекс да ти върне я круше, я някоя хаватка Казвам го с шеговит тон, но все пак имай едно на ум. Препоръчвам закупуването на електрошок. Ще откаже много хора да правят глупости след 5 секунди AC/DC през тях

Какъв е ,най-слабо ме вълнува ,никога няма да позволя на някой да се държи така с мен ,ако ще и да си изям и допълнително боя !Проблема е там ,че при мен още при първата проява ще му начупят кокалите и ще му покажат как се обарва чужда жена ,ама за цял живот ще му покажат

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Към авторката - кажи на приятеля си. Откак свят светува, мъжа е силния пол, демек се подразбира, че трябва да защитава половинката си. Ако онзи е по-едър и приятеля ти сметне, че не може да се оправи сам (не е срамно между другото), нека вземе със себе си 2-3 маймуни да му хвърлят първо един бой и след това да му обяснят, че ще има още ако не спре.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ALEKTRA Виж мнението
    Къде е това самочувствие !!?! Достойнство е ,достойнство !!!
    и после да я съди за дето го е набила
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Към авторката - кажи на приятеля си. Откак свят светува, мъжа е силния пол, демек се подразбира, че трябва да защитава половинката си. Ако онзи е по-едър и приятеля ти сметне, че не може да се оправи сам (не е срамно между другото), нека вземе със себе си 2-3 маймуни да му хвърлят първо един бой и след това да му обяснят, че ще има още ако не спре.
    Споделих с него и той сега всяка вечер идва в магазина да го види кой е .. И като се засекат да говорят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си