От 24 часа съм тук и вече получих няколко съобщения на лични с молба за съвет и помощ (и не само ) от потребители ,които дори тук се срамуват да говорят за това ,което ги притеснява или ги вълнува .Това ми показва ,че коментарите ,които публикувам са били полезни не само на притежателите на темата ,а и на другите потребители ,които я четат .Какъв тогава е проблема с моите коментари ?! От малка се интересувам за тези и много други неща и както се казва ,мога да намеря почти с всеки обща тема на разговор ,стига да ме вълнува .Жалкото е ,че много от хората ,които търсят помощ тук са непълнолетни и объркани деца ,които очакват да намерят наистина правилното решение на проблема ,а в отговор получават,масово написани глупости ,които само ги объркват допълнително .Явно съм разбрала погрешно предназначението на този сайт и не ми е тук мястото ,щом това ,което пиша не се възприема по начина ,по който трябва да бъде възприеман .
Самочувствие си имам ,но самочувствие и компетентност са две коренно различни неща .А и да си кажа ,че не смятам ,че съм "супер компетентна" и никого не задължавам да приема ,моят съвет ,като правилен съвет.Всеки сам преценява ,кое е най-добро за него и как да постъпи .Що се отнася до нервите ,мога да кажа ,че нямам проблеми ,дори напротив -страшно спокоен човек съм ,докато не ми захапят ангела