- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем?!?!
Не знам дали темата е за този раздел, ако не е моля да я преместят в правилния. Значи от 2-3 дни си пиша с едно момиче, така в това няма нищо странно, но до преди по-малко от месец тя ходеше с един приятел. Тя ми писа 1ва след като харесах 1 нейна снимка и сега не знам какво да правя. Да му кажа ли не знам и аз. Моля за съвет...
Последно редактирано от Ayes : 01-15-2015 на 20:35
Ти си прецени кое ти е по-важно..
Ако приятеля ти е толкова близък и би ти се разсърдил ако станат нещата с това момиче, по-добре сега му кажи и преключи нещата. Пък знаеш ли .. може да няма никакъв проблем.
Но не е задължително да му казваш..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първо си изясни какво искаш ти от нея, дали искаш да се пробваш или искаш да си й приятел. И в двата случая аз бих се допитала до своя приятел дали има нещо против.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ако приятеля ти вече си има друга приятелка със сигурност няма да има проблем. Най-добре би било да го попиташ дали има нещо против. Но имай в предвид, че при тази ситуация много трудно ще запазите добри отношения. Те са се разделили и вероятно изобщо не се харесват и ти няма как да излизаш и с двамата, а още по-малко да ги събереш в обща компания. Това след време ще ти бъде много не приятно особено ако става въпрос за добър приятел.
Може да споделиш на твоя човек за момата. Преди време ходех с една мадама, разделихме се по моя инициатива (но да сметнем, че е по всеобщо съгласие). Тя в последствие нещо хлътна по мой близък приятел и аз бях totally OK с това, дори тя ми го сподели това през сълзи може би очаквайки да ми стане гадно или нещо от сорта. Щом се искат хората - нека се взимат![]()