.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Проблем?!?!

Проблем?!?!

Не знам дали темата е за този раздел, ако не е моля да я преместят в правилния. Значи от 2-3 дни си пиша с едно момиче, така в това няма нищо странно, но до преди по-малко от месец тя ходеше с един приятел. Тя ми писа 1ва след като харесах 1 нейна снимка и сега не знам какво да правя. Да му кажа ли не знам и аз. Моля за съвет...
    Последно редактирано от Ayes : 01-15-2015 на 20:35

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ти си прецени кое ти е по-важно..
    Ако приятеля ти е толкова близък и би ти се разсърдил ако станат нещата с това момиче, по-добре сега му кажи и преключи нещата. Пък знаеш ли .. може да няма никакъв проблем.
    Но не е задължително да му казваш..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Първо си изясни какво искаш ти от нея, дали искаш да се пробваш или искаш да си й приятел. И в двата случая аз бих се допитала до своя приятел дали има нещо против.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

fearless91
    Guest
    Ако приятеля ти вече си има друга приятелка със сигурност няма да има проблем. Най-добре би било да го попиташ дали има нещо против. Но имай в предвид, че при тази ситуация много трудно ще запазите добри отношения. Те са се разделили и вероятно изобщо не се харесват и ти няма как да излизаш и с двамата, а още по-малко да ги събереш в обща компания. Това след време ще ти бъде много не приятно особено ако става въпрос за добър приятел.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Може да споделиш на твоя човек за момата. Преди време ходех с една мадама, разделихме се по моя инициатива (но да сметнем, че е по всеобщо съгласие). Тя в последствие нещо хлътна по мой близък приятел и аз бях totally OK с това, дори тя ми го сподели това през сълзи може би очаквайки да ми стане гадно или нещо от сорта. Щом се искат хората - нека се взимат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си