.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: EMAG.BG & IMEI

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

EMAG.BG & IMEI

Здравейте
    Имам няколко въпроса към вас
    1) Пазарували ли сте от ЕМАГ?
    2)Ако е техника, каква?
    3)Може ли проверен сайт в който мога да проверя дали електрониката е оригинал?
    Моите отговори
    1)да
    2)Нокия ХЛ,Таблет ALLVIEW NANO Ax4 и Нокиа Аша 205
    До тук окей. Прекрасни цени,много бързо доставят поръчките си. Безпроблемна работа със сайта им.
    Като качество..
    Нокия Аша 205 работи идеално ... просто нямам никакви проблеми с нея.
    Нокия ХЛ - постоянно казва нямам памет в хранилището при наличие и на памет в хранилището и и на памет в картата (8гб) която е празна - извод - не мога да инсталирам нито едно приложение. Не може да се отвори камера , защото нямало памет в хранилището. Започна да изтегля лаунчери и лок скрийнове сама по 8-9 пъти и да ме пита можело ли да ги инсталирам?!- ей тука вече полудях.Отказах се да я ползвам и я продадох.
    Allview nano fablet - Прекрасен за цената си.
    3)
    РЕШИХ ДА ВЛЯЗА В ЕДИН САЙТ IMEI.INFO И ДА ПРОВЕРЯ ДАДЕНИТЕ ИМ КОДОВЕ ДАЛИ СЪВПАДАТ
    Когато напиша имея на нокия 205 си излиза нокиа 205 аша, но като взех кутията и и преписах имеите ми излиза SAMSUNG C260
    Когато напиша имея на нокия ХЛ ми излиза nokia 6020
    А на фаблета allview nano - nokia 2220 slide

Сега тая огромна обърквация се дължи на сайта от който ги проверявам или на емаг , които явно вкарват фалшиви стоки?
    Прикачвам снимки.
    П.С. Проверих също така един Галакси гранд и галакси Y ( не са купувани от емаг ) и вс. си беше наред.
    http://prikachi.com/images.php?images/614/7852614a.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/615/7852615d.jpg

Проверявали ли сте нещо с този сайт? Работи ли наистина и ефикасен ли е или си вкарвам филм , защото сайта не е доверен....
    Последно редактирано от kaRamella : 01-16-2015 на 11:02

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Според мен сайтът бърка с разпознаванетона телефона. Досега съм купил 2 устройства от eMAG, телевизор и BlueRay и определено съм доволен от покупките.

PS: Посоченият сайт безпогрешно разпозна моя телефон

Супер фен Аватара на JDeel
    Не съм купувал от EMAG, аз винаги предпочитам да си ида на място. Моя телефон си излиза правилно в другия сайт.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Раздвоена съм. Ако има някой, който си е взимал мобилен телефон от там моля нека пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си