.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    А на мен, че не ми се получава, не го интересува никой, че да го натрапвам. Не съм мрънкач като тебе, да ходя навсякъде да се оплаквам.
    ъ???
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ъ???
    И тук къде казвам, че съм грозен?
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Имам един genuine въпрос към корб и грозния...

И двамата претендирате, че не ви се получава.. щото сте грозни.. Ми пичове.. грозни хора няма и аз не съм няква първа хубост даже до скоро бях едричък.. пък никога не съм се оплаквал от липса на женско внимание (ся грозния ще каже, че е заради парите) бате в периода 14-20 нямах особено много пари, да не кажа почти хич.. ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    И двамата претендирате, че не ви се получава.. щото сте грозни..
    Моля? Нито съм го казвал това, нито съм грозен ;д. И кога пък съм се обяснявал тук по въпроса?
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Моля? Нито съм го казвал това, нито съм грозен ;д. И кога пък съм се обяснявал тук по въпроса?
    Обяснявал си го в някой чат бе...
    То на Анархи попринцип звездите му го говорят, отново нищо не знае и отново говори наизуст.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Обяснявал си го в някой чат бе...
    То на Анархи попринцип звездите му го говорят, отново нищо не знае и отново говори наизуст.
    Ти нямаш ли пеперудена кожа да лекуваш бе, кво ме занимаваш с жалкото си зядливо съществуване.
    Не знам дали звездите ми "го говорят и дали нищо не знам" като АЗ говорех за написаното на предния пост на корб.. а не какво и къде ми бил казвал.. освен, че си прост, нечистоплътен, мързелив, смотан, кьопав, с огромна липса на социални умения, с хиляди комплекси, с изкривени представи, дървен философ и Други. Си и много ама много тъп и очевадно сляп.
    И в момента се опитваш да се заяждаш е тъй колкото да бършеш клавиатурата, сополив, миризлив, деградирал убитак.

Само не знам, как не ти е съвестно да оставяш майка ти да ти пере насраните гащи на 32 години.

Срам и позор.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Айде чиба тъп гъз. Сериозния мъжага дето не знае дали го боли или го сърби. Много зрял и сериозен, богат та чак едвали не ританки закупувал бил чак до мъдрост, но сега бил адски объркания поради разни там причини. Изобщо не смятам да си губя времето с индивид като теб. Просто казах, че отново говориш наизуст. Айде Ариведерчи.Пишех си на Корб.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-03-2018 на 16:10
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си