- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си сериозна приятелка
Момче на 21 години от Благоевград живея в София.Моят проблем е,че не мога да открия момиче на което да дам любовта си все попадам на неподходящи и претърпявам само разочарования.ДОбре изглеждащо момче съм спортувам,обичам активния начин на живот да излизам,да съм сред природата,обичам да пътувам,не пуша,не пия,скромен съм,държа на хората около себе си,работя и сам се издържам,студент съм,отговорен човек ...Ще се радвам ,ако има сериозни момичета от София между 17-23 години да ми пишат .Благодаря![]()
Чувал съм, че в 33 има доста сериозни момичета. Пробвал ли си да търсиш там?
Ако става дума за онази дупка дискотеката 33 и аз така съм чувал .Много са сериозни в напиването,шмъркането и разврата![]()
ако не стане в 33, пробвай в планета пайнер брат
WE ARE NOT ANGELS!
Ба'ли го, на кой му трябва приятелка в днешно време![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Такова животно в резерватите трябва да го търсиш. Днешните момичета на тази възраст са масово лигли, които само мрънкат и искат, а не дават нищо в замяна. Отделно от това са доста кухи и не можеш да проведеш един нормален разговор с тях. И ако случайно ти се лепне някаква такава после се чудиш как да се отървеш от нея.
Не съм въобще идеален никой не е идеален.В момента съм сам да,но имах връзка до преди няколко седмици.Пак ще го кажа все попадам на момичета ,които са неподходящи и не могат да ме оценят!
Оуу, добре. Ти не си идеален, защото изождаш от тезата, че никой не е идеален, но пък за сметка на това:
Ти си специален и недооценен. А защо да не е тъкмо обратното? Твоята преценка да е сбърканата...
Какво очакваш от тази тема? Мислиш ли, че някоя жена иска да разказва за връзката си следното:
"- Как се запознахте?"
"- Ами той беше пуснал тема в тийнпроблем колкото е жалък с момичетата и аз му писах от съжаление... И те така стана нещата"
С тази жалка обява просто показваш твърде елементарното си отношение към света (в това число и към жените) и до никъде няма да стигнеш. Помисли си върху това и нещата ще почнат да се подреждат в главата ти по отношение на върпсите, които си задаваш сега като "Защо съм сам и "недооценен"?".
Последно редактирано от TrollFactory : 09-03-2018 на 07:31
Тикво някой да ти е искал мнението?Тука сте всички големи професори и от всички разбирате да му се невиди!!!Къде съм напиал ,че съм специален ,защо си съчиняваш празни приказки?Как прецени дали моята оценка е сбъркана ,като не ме познаваш сигурно от двата реда дето съм написал ,направо чупите тъпометъра с вашите умопомрачителни заключения.Каквото искат да разкават жените знаеш ли колко ме интересува!Казва ми човек ,който си е сложил снимка на ТИКВАТА ,че съм имал елементарно отношение към света и не ми казвай аз докъде ще стигна,а си гледай мизерното съществуване ,щото надали си по-добре от мен във всяко едно отношение и не ме познаваш ,за да правиш подобни малоумни изводи!Ти си също толкова жалък щом си нямаш друга работа ,а си тръгнал да коментираш в някакъв тийн форум!
Намери ли вече подходящата
И имаш ли фб или инстаграм???
Първо, пуснал си тема в публично достъпен форум. На 21 вече трябва да си що годе достатъчно узрял, за да прецениш какви рискове крие от това.
До колкото виждаме, ти си този, който е в беда и пуска теми. Може да се държиш малко по-културно. Но да, в сравнение с теб и твоят интелектуален капацитет и 7 годишните може да се каже, че са професори.
Празни са твоите приказки щом ти е толкова трудно едно момиче да излъжеш, че да тръгне с теб. И сега след като пусна тема писаха ли ти много кандидатки, г-н невероятно изглеждащ, спортуващ и отговорен?
Лошо, че не те интересува. Ще го караш на чикии явно.
Този, който наричаш тиква обаче е светлинни години пред теб и твоето действително жалко съществуване. Елементарник такъв!
Оо, и това го каза го един съвсем "истинки тийнеджър", който обаче е на 21.
Иначе споко, виждам, че по темата ти има раздвижване. Виж, вече някакви мъже кандидати те търсят. Може би не е зле да си опиташ късмета. Може би пък ще ти е по-добре като джендър.
Тая тема имам чувството че съм я чела няколко пъти през годините. Копи-пейст ли е?
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Дишай спокоен вече се запознах с момиче ,няма нужда да си изливаш простиите.Не съм като теб да вися по форумчетата и да се дразня с хората
Така за всички хора ,които толкова се вълнуват от моя проблем ще изтрия темата усмихна ми се късмета дишайте спокойно хахах
Бахти проблема, останал без приятелка няколко дни и пуска тема, тука в тоя форум има 30+ годишни дето още са девствени.
И бтв, не се притвснявай и този късмет дето ти се е усмихнал ще се окаже некачествен![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Много се бавни тука всичките честно само се заяждате явно това ви е единственото нещо да злобеете БАХТИ КОМПЛЕКСАРСКИЯ НАРОД
А ти си нескопосан трол, писал преди 2 дни тема и днес вече с приятелка. Опитай пак
Да идва вече 15 септември, че да си се запълни с нещо времето
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות