.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Post Комплексиран съм от килограмите си

Здравейте! Аз съм на 15 и искам да ви попитам как да се справя с комплекса с килограмите.Никога не съм си имал приятелка и много ми е тъпо.От доста време харесвам едно момиче,но ме е срам даже да я заговоря.Нямам изобщо хубаво тяло.Бих искал да ви помоля за съвет как да преодолея този комплекс?Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Взимаш се в ръце,променяш си начина на хранене,започваш фитнес/тренировки и за година си ти...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на skatew
    Много грешна насока да искаш да преодоляваш комплекса, а не проблема :Д отслабни и няма да имаш комплекс за преодоляване
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на uHka22
    Правилно хранене ( НЕ гладуване!),тренировки и повече вяра в себе си !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консултирай се с ендокринолог за ултразвуково изследване на щитовидната жлеза и хормонални изследвания. Ако там всичко е наред, се консултирай с диетолог за подходяща диета.
    Когато редуцираш част от килограмите, се захващаш и с физическо натоварване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    не винаги с отслабването се премахва комплекса, трябва на по-дълбоко ниво да се разреши проблема ;д
    все пак си на 15, тепърва ще те тресе пубертета, най-вероятно ще пораснеш на височина, просто не яж джънк храна, не пий газирани/енергийни напитки и се опитвай да спортуваш

Повече от фен Аватара на Falstad
    Аз съм 109 кг и не ми пука :3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от penjura Виж мнението
    Нямам изобщо хубаво тяло.Бих искал да ви помоля за съвет как да преодолея този комплекс?Благодаря предварително!
    Заобиколи се с дебелаци, сакати и всякви други инвалиди, така ще спреш да мислиш за тялото си и ще се радваш, че си жив.
    Може и да намалиш закуската си наполовина, вместо по една, ще ядеш по половин тава с баници.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Жените не харесват дебелаци.
    Макар, че аз харесвах един, но не видях чак колко е дебел, защото си пишехме и си станахме големи дружки, даже се запознахме ( бях една седмица в словякия и ми беше екскурзовод) , и си има сладка кльщава приятелка.

Ама, дебелите и притеснените от дебелината си мъже не са найс, вземи мерки.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Е, аз в средата на Март 2014 г. бях 110 килограма, сега (за 41 седмици) съм 73. Остават ми още 8. Постигнах го с глад, движение и много течности. Аз също нямам приятелка (не съм и имал), но ми дойде самочувствието сега. Та, претегли се и се стресни от цифровото изражение на кантара. Само така ще се вземеш в ръце. Успех!
    Последно редактирано от Samo Botev Plovdiv : 01-18-2015 на 12:43

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Аз съм 109 кг и не ми пука :3
    Евала!

По темата: Не яж сладко,мазно и хляб , не пий безалкохолно. Това на твоята възраст може да ти е достатъчно.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Евала!

По темата: Не яж сладко,мазно и хляб , не пий безалкохолно. Това на твоята възраст може да ти е достатъчно.
    Да не яде ХЛЯБ? Моля ти се..Трябва да яде ПЪЛНОЗЪРНЕСТ хляб поне по една филийка на ден.Без спорт не става,дори да свали някой килограм кожата му ще се отпусне и ще стане грозна гледка.Можеш да ни кажеш колко си висок и колко тежиш са да помогнем повече

Търси нaчин дa опрaвиш комплексa кaто го елиминирaш.Времето,което ти отне зa темaтa можеше дс бъде дa си вземеш кaртa зс фитнес,дa се зсмислиш нaд хрaненето ти.Никоя нямa дa те вземе зaщото си много добър,първото нещо е външностa.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Никоя нямa дa те вземе зaщото си много добър,първото нещо е външностa.
    От опит знам, че първото нещо са парите

Повече от фен Аватара на Falstad
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Евала!

Е 109 кг ама на 1,99

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От опит знам, че първото нещо са парите
    грешен ти е опита ;д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    отслабни, човек. на мен ми е толкова мъка да ям понякога... не ви разбирам.
    не харесвам пълни момченца. първата ми асоциация е за нечистоплътност. сори ( :

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Нека позная, нямаш време за спорт?
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    спортувай, вместо да си търсиш оправдания. така ще станеш и по-организиран/дисциплиниран.
    Welcome to the Jungle...

Добър съвет,Благодаря!

[QUOTE=Samo Botev Plovdiv;11222062]Е, аз в средата на Март 2014 г. бях 110 килограма, сега (за 41 седмици) съм 73. Остават ми още 8. Постигнах го с глад, движение и много течности. Аз също нямам приятелка (не съм и имал), но ми дойде самочувствието сега. Та, претегли се и се стресни от цифровото изражение на кантара. Само така ще се вземеш в ръце. Успех![/QUOT

Добър съвет Благодаря!

Казвам как се получават нещата при мен. След като стана 65 (висок съм някъде 170 - 171 - 172 см.), тръгвам на фитнес, за да стана 70. След като свалиш излишните килограми, тръгни и ти, оформи се и ще видиш колко е по - добре. Само не изпускай момента, в който самочувствието да надмине покритието си, защото тогава става лошо. Не се подигравай на дебелите и тези с увреждания, защото се връща. А относно комплексарите, които ще те заобиколят, иронично и злобно подмятайки ти как си успял и умилквайки ти се да са покрай теб, режи ги, без да му мислиш!

Това, че харесваш някакво момиче, може би е добър стимул да започнеш да спортуваш.

Супер фен Аватара на Jaune
    Съгласна съм с Дъгичка, че комплексът в случая може и да не се реши от отслабване. Но няма да навреди, ако не се чувстваш добре в кожата си. При всички положения не го прави само заради нечие одобрение. (Клише, ама е така)

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Първо, не си налагай сам измислени диети, в случая една консултация с лекар или диетолог е добра опция, защото на всеки организма е различен и различните храни му се отразяват по различен начин. Спорта винаги е добро решение, стига да е съобразен с възможностите ти и най-вече здравословното ти състояние. Теглото не е шега работа, диетите трябва да са съобразени конкретно с теб, а не това е помогнало на Пешо, значи и на мен ще помогне! Важна е мотивацията ти, направи го за себе си, за да се чувстваш по-добре, останалото ще дойде само! Успех!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си