Зависи какво искаш да си рисуваш мацка..

Като цяло най-добрият татуист (хайде, да не е най-добрият, но един от най-добрите) е Благоевградския Цветков (бивш Кюстендилец), май има негово студио и в София, но не знам къде точно се намира, там обаче са негови татуисти, ако искаш точно той да те рисува треа да мръднеш до Благоевград. Даже прави отстъпи за Кюстендилци, на мен целия гръб ми е 150 лева работа + консумативи = към 350 лева. За други хора би било към 800-900 лева целия татус... Тоест сравнително нормални цени.

На попа по Граф Ингатиев посока от метрото към градината на седмочислениците, 20 метра след кръстовището с бул. В. Левски отляво. едно забутано място, с масивна желязна врата и звънец.. отвън има доста реклами "Tattoo" тези също са много добри, рисуват почти (ако не) всичко. Но и вземат скъпичко.. Татуса, който ти казах на гърба ми казаха близо 1500 лв.

Има един татуист от Варна, подвизава се по студентски, един от много добрите, казва се Венци, но не знам къде точно му е студиото вече, щото го мести няколко пъти... При него за пръв път видях 3д боди арт... Уникално.. Лятото работи на Слънчев Бряг... Като цяло на Българи по морето прави отстъпи, в Студентски прави отстъпки на студенти... иначе не е много скъп... Пълен ръкав излезе около 750 лева..

Какво ще рисуваш? (Може и на лс)