Ми имам две вълчи глави с дриймкечър под тях на гърба, лунен тотем на едната гърда, отдясно по ребрата от подмишницата надолу йароглифи, като на таза имам феникс (с пепел и как точно излита нагоре от пепелта, с отворена уста) йароглифите влизат в устата му, след което под пепелта.. продължават долу до стъпалото.. Отляво по ребрата пак от подмишницата надолу надпис на фарси (арабски символи) само, че само до бедрото и надолу няма нищо, а ще правя продължение. И Вълкирия на дясната ръка (където е трицепса, почти до лакътя ми стига)

Ще правя още, меча глава точно на лявото коляно.. раздран 3д арт (за раменете), ще довърша ръкава, с някое цвете, трикстър с карти, гора (смисъл дървета), женско лице, часовниче и ноти.. (мазало ръкав ;3) Като дясното рамо ще е част от униформа горе( ще е разрдано), но свързано с рамото с целия ръкав.. отляво пак ще е от раздрана униформа с разни медали и дълбоки рани с кръв.. (3д ефекти)

И за сега това са ми идеите, пък след време може да ми хрумне още нещо, но това ми харесва естетически, а и симетрично..