- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Добър татуист
Веороятно сега ще ти разкаже как като малък някой го е учил да строи вигвами. :>
Welcome to the Jungle...
Не ме разбирате..
Специално, индианските мотиви ги свързвам с дивото и свободното... Защо трябва да знам как се строи вигвам или типи? Или как се ловят бизони? Защото имам арабски символи по себе си трябва ли да знам как се прави Юрта? Вълците и капана са там защото
Обожавам вълци, т'ва ми е любимото животно и се самоопределям като единак човек, вълк единак (не обичам хората всъщност) не искам никой да ми помага за каквото и да е, бива ме и сам... Пък и така не разчитам на никой, което ме прави по-силен... Това ме учи да не ме боли когато хората идват и си отиват, щото всъщност не ми пука кой знае колко много, дали има някой около мен или не... 1 вълк, 1 сянка.. т'ва е... Символизира мъртва част от живота ми, в която бях наивно хлапе и мислех, че всичко което хвърчи става за ядене. Никога повече. Не се доверявам на нищо освен на себе си...
Капана си е за да ме пази от сънища.. (няма да навлизам в подробности) той е по-скоро със сантиментална стойност... Да ми напомня кой бях и кой съм в момента.
Всеки един татус, мога да си опиша супер подробно какво значи за мен...1 точка няма по мен, която да е безпричинна.
Но не желая.. т'ва ви е достатъчно...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House