Татуса не е просто картинка, всеки татус трябва да има смисъл... Все пак сме родени без "отличителни" белези, както някои хора наричат татусите, няма смисъл да си правим такива, ако те самите не значат нещо за нас или близките ни...
Татусите са изкуство, като цяло боди-арт-а си е изкуство, в което малко хора могат да вникнат и разберат наистина...

Например с жена ми, преди да тръгнем за втори път в живота ни, не се бяхме виждали близо 3 години, тя бая се беше нашарила и аз като я видях, първото нещо което ми хрумна след "как си, какво става с теб?" Беше... "разкажи ми за историята на всяко нещо по себе си", щото знам, че и тя като мен уважава татусите и всеки е с цел... Някои ми каза, други си останаха мистерия.. не и се говори или просто ме мъчи... все тая, тя също не знае прични за някои мои татуси, а за други знае и това е много интересно, като лежим гушнати и я докосвам.. усещам татуса (да усеща се ;д) и ми е адски интересно какво означава това за нея.. дали е нещо важно? Дали има значение и за мен ако знаех.. и просто си умирам от кеф.. покрай тялото й.. Тя ми е споделяла, че мисли същото за мен и моите татуси.. тъй.. изкуство си е..

А тия с "онли год кен джъдж ми" и "Перо на ключицата" ги заеби, тия се шарят щото е модерно, след 5 години ще покрият тия мизерии с други татуси, модерни тогава... после пак и пак... татуса не е украшение, а белег на душата!