.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Нуждая се от малко помощ

Здравейте. Тъй като пиша от профила на една позната ще се преставя. Казвам се Елизабет от Варна съм на 19 години. Уча и работя като сервитьорка в един клуб. Харесвам едно момче от известно време и най-накрая решихме да отидем на кино днес. Прожекцията ни беше в 19:30, но аз я проспах . Работя само нощни смени от понеделник до петък и съм 12 клас и от 2 дена не бях спала. Навих си 3 различни аларми на различни телефона да ме събудят, но явно умората си е казала думата и не съм ги чула. Той ми е звънял по вайбър, по фейсбук и на личния ми номер по няколко пъти, но безуспешно ( . Надявам се да ми дадете някакъв съвет как да му се извиня или да ми кажете как действате вие в подобни ситуаций . Благодаря Ви предварително и лека вечер )

При мен важи правилото ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!

Както казах работя само през нощта след това съм на училище и нямах абсолютно никакво време за сън последните 2 дена. Реших да поспя малко, но въобще не беше малко ( Тъй като си мъж моля те кажи ми ти как би простил на такава грешка ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да се реваншираш като го поканиш да излезете в първия удобен случай.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Кино в 7 часа е детска работа, значи не те приема сериозно и не ти мисли другото.

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Обади му се и му обясни. Поне аз на това бих се надявал.

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Кино в 7 часа е детска работа, значи не те приема сериозно и не ти мисли другото.
    А колкото до това, ако не я взимаше на сериозно нямаше да я търси толкова много.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    детска работа ..? и кое не е детско още първия ден да го поканя в нас да ме изчука ли ?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Необръщай внимание на колегата той,рядко се насилва да дава обективни мнения.
    Когато си свободна се разберете да се видите,обясни му как стоят нещата.Всички сме хора ,на всеки може да се случи.Тъкмо ще видиш дали наистина те харесва,ако го приеме и ти влезне в положение значи иска нещата да се получат и може да бъде и правилният за теб човек,ако се размрънка значи не е за теб.
    Ако те разбере направи нещо мило за него веднага ще ти прости и ще усмихме.Успех !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Обади му се и му обясни.
    Това май е най-добрия вариянт за да може да успеш да потръгне нещо между вас .Иначе може би ако го поканиш във вас и му сготвиш нещо специално .Или му направи някакъв мъничък подарък и му се извини ,че така е станало .Поне аз на тези неща ще се зарадвам .

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Необръщай внимание на колегата той,рядко се насилва да дава обективни мнения.
    Когато си свободна се разберете да се видите,обясни му как стоят нещата.Всички сме хора ,на всеки може да се случи.Тъкмо ще видиш дали наистина те харесва,ако го приеме и ти влезне в положение значи иска нещата да се получат и може да бъде и правилният за теб човек,ако се размрънка значи не е за теб.
    Ако те разбере направи нещо мило за него веднага ще ти прости и ще усмихме.Успех !
    Благодаря ти

Супер фен
    Това е кофти, но пък ако ти прости ще знаеш, че си струва като човек ^^

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ако мен ме вържат така и ми обяснят положението чак след няколко дни, хич няма да простя. Според мен е трябвало щом се събудиш или да му се обадиш и да се извиниш, или поне един СМС да му пуснеш какво е станало и защо си го вързала.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Можеше да му звъннеш веднага и, да се разберете за среща час по-скоро. Аз съм попадал в подобна ситуация и я разбрах тогава. Бъди искрена и не го лъжи, защото ще усети, че се опитваш да го баламосваш. Кажи му истината, другото зависи от него!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bilqna-asenova Виж мнението
    детска работа ..? и кое не е детско още първия ден да го поканя в нас да ме изчука ли ?
    Нещо лошо ли има в това ?
    Покани ме на първа среща във вас и ще те обичам вечно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си