- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от малко помощ
Здравейте. Тъй като пиша от профила на една позната ще се преставя. Казвам се Елизабет от Варна съм на 19 години. Уча и работя като сервитьорка в един клуб. Харесвам едно момче от известно време и най-накрая решихме да отидем на кино днес. Прожекцията ни беше в 19:30, но аз я проспах. Работя само нощни смени от понеделник до петък и съм 12 клас и от 2 дена не бях спала. Навих си 3 различни аларми на различни телефона да ме събудят, но явно умората си е казала думата и не съм ги чула. Той ми е звънял по вайбър, по фейсбук и на личния ми номер по няколко пъти, но безуспешно
( . Надявам се да ми дадете някакъв съвет как да му се извиня или да ми кажете как действате вие в подобни ситуаций . Благодаря Ви предварително и лека вечер
)
При мен важи правилото ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!
Както казах работя само през нощта след това съм на училище и нямах абсолютно никакво време за сън последните 2 дена. Реших да поспя малко, но въобще не беше малко( Тъй като си мъж моля те кажи ми ти как би простил на такава грешка ?
![]()
Можеш да се реваншираш като го поканиш да излезете в първия удобен случай.
Кино в 7 часа е детска работа, значи не те приема сериозно и не ти мисли другото.
Обади му се и му обясни. Поне аз на това бих се надявал.
Необръщай внимание на колегата той,рядко се насилва да дава обективни мнения.
Когато си свободна се разберете да се видите,обясни му как стоят нещата.Всички сме хора ,на всеки може да се случи.Тъкмо ще видиш дали наистина те харесва,ако го приеме и ти влезне в положение значи иска нещата да се получат и може да бъде и правилният за теб човек,ако се размрънка значи не е за теб.
Ако те разбере направи нещо мило за него веднага ще ти прости и ще усмихме.Успех !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Това е кофти, но пък ако ти прости ще знаеш, че си струва като човек ^^
Ако мен ме вържат така и ми обяснят положението чак след няколко дни, хич няма да простя. Според мен е трябвало щом се събудиш или да му се обадиш и да се извиниш, или поне един СМС да му пуснеш какво е станало и защо си го вързала.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Можеше да му звъннеш веднага и, да се разберете за среща час по-скоро. Аз съм попадал в подобна ситуация и я разбрах тогава. Бъди искрена и не го лъжи, защото ще усети, че се опитваш да го баламосваш. Кажи му истината, другото зависи от него!