.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

спринтове за изкарване на пресата

здравейте имам въпрос за спринтовете значи аз съм висок 1,77 и съм 63 кг искам да оформя пресата и да направя малко релеф но без да свалям кой знае колко кг защото аз така и така съм прекалено малко и даже трябва да качвам и за моята ситуация ми препоръчаха да правя спринтове, какво е вашето мнение дали няма да сваля прекалено много кг и спринтовете подходящото упражнение ли е за мен (пропуснах да добавя аз си ходя редовно на фитнес и от време на време на лостове)

Супер фен Аватара на tochko
    Не знам до колко ще са ти полезни за пресата, но ако искаш да я вадиш ти трябва преди всичко хранителен режим и интензивни тренировки с много повторения.

Знам ,че трябва да имам и хранителен режим а за тренировките с много повторения не съм сигурен смисъл по моите познания при корема между 20-30 повторения на серия са достатъчни

Мега фен Аватара на anonymous908491
    20-30 коремни ли, те са правят по 2-3к, с тия 20 дори шкембе ще пуснеш

аз ги правя с 10 кг и отделно тренирам на лост

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    20-30 коремни ли, те са правят по 2-3к, с тия 20 дори шкембе ще пуснеш

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от borko0097 Виж мнението
    При пресата първо се трупа маса и след това чистиш и това всеки го знае, не знам защо обаче само ти го практикуваш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    заеби я тая преса и качи някой кг. аз съм долу-горе същата височина и съм с 10 кг отгоре и имам нормално телосложение
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    заеби я тая преса и качи някой кг. аз съм долу-горе същата височина и съм с 10 кг отгоре и имам нормално телосложение
    да знам и аз точно толкова кг колкото теб някъде мисля да стана ама смисъл казаха ми че докато изкарвам пресата ако го правя със спринтове в същото време може да качвам маса та това вярно ли е?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от borko0097 Виж мнението
    да знам и аз точно толкова кг колкото теб някъде мисля да стана ама смисъл казаха ми че докато изкарвам пресата ако го правя със спринтове в същото време може да качвам маса та това вярно ли е?
    Значи искаш да изкараш пресата, но после да качваш кг? Странна логика бих казал, но успех.
    n00bs

Мега фен Аватара на Rakshy
    Пичага, нямаш представа за к'во става въпрос. Намери някой по-достоверен източник. Този, от когото си го чул това е цифра тъп.
    В спринтовете няма нищо лошо. Дори са добри за експлозивна сила и фитнес като цяло.
    Проблема, който срещаш е, че си слаб без преса. Не можеш да изкараш преса докато качваш килограми. Не можеш да ядеш по-малко докато ядеш повече... Аз бих ти препоръчал да блъскаш за маса и догодина да си пресован, но избора си е твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си