.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Че лаптопа може да се ползва и от нестуденти. Това със забиванията не зависи само от лаптопа. НЕ съм фен на Asus. Аз бих разгледал някой Acer.

Иначе зависи от целите и от бюджета. Ако имаш доволно финанси, някой с процесор i5, модела на който завършва на M (не на U), SSD хард диск, 8 GB RAM или повече, IPS дисплей и що годе читава черупка.

- процесора - ако се занимаваш с видео обработка или някакви грамадни чертежи, това си е важен елемент. Иначе да не ти пука

- SSD хард диск - това е блаженство, работата с Windows е къде къде по-бърза с такъв хард. Скоростта на четене и запис на такъв хард е 5-10 пъти по-бърза от на нормален хард. Само дето капацитета им е по-малък (ако ти пука?) и са по-скъпи

- RAM - колкото повече, толкова по-бързо. В днешно време програмите, особено пък браузърите си хапват RAM за закуска. Ако ползваш Photoshop - мамата си трака. Винаги е по-хубаво да има повечко памет

- Аз поне съм фен на по-качествените дисплеи. По някаква причина все още доста лаптопи имат от тези бледи изкривяващи цвета дисплеи, такова не искам и да поглеждам. Иначе гланцовите дават по-жива картина, но понякога са като огледало (моя лаптоп е така). Не мисля обаче, че някой матов ще се вижда кой знае колко по-добре навън на открито, лаптопите не са съвсем като телефоните в това отношение

За съжаление бюджета ми е малък, но ще имам в предвид инфото за напред. Благодаря за полезната информация. Личи си, че много разбираш от компютри на практика. Да не би да си геймър?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си