Здравейте!Запознах се с едно момче преди година чрез общи познати. Много си допаднахме, започнахме да излизаме, говорехме си часове наред без да спираме. Постепенно аз се влюбих много в него и дълбоко се привързах. Но когато се опознахме разбрах, че има проблеми с наркотиците и в миналото често е взимал. Ставаше въпрос за всичко без хероин. Минаха няколко месеца, откакто тръгнахме и той беше чист, пушеше само трева, за която, макар и да не ми е приятно, не му правех проблеми. Но изведнъж на главата му се струпа доста напрежение и лични проблеми и той отново започна да се друса. Много се разстроих, говорих с него и бях готова да го оставя, той обеща, че повече няма да се случва, вече няма да пипне. Мина месец... и всичко започна отначало. Този път нямаше проблеми...направи го от скука. Отново му показах, че това няма да го позволя и ще си тръгна. Пак започна да ме увещава, че е за последно, че много ме обича и компанията му го е подлъгала, всички взимали, правел го за купона, било съвсем малко. И този път простих.. Минаха още няколко месеца през които наистина виждах, че не го прави и държи на думата си. И снощи отидохме на рожден ден на общ приятел. По едно време той изчезна от апартамента с едни момчета и когато се върна беше надрусан...Едвам се сдържах,за да не правя циркове пред хората и си тръгнах без да му кажа нищо. Той се опита да ме догони, започна да ми се извинява. Бил взел съвсем малко, ей така за купона...не искал да се повтаря, много съжалява, не е трябвало да го виждам отново в тази светлина. Бил пълен боклук, аз съм заслужавала нещо по-добро... Но ако съм си тръгнела от живота му щял да изгуби всичко и да се срине.. и аз отново дадох шанс...за пореден път. Не знам дали си заслужава, не знам дали ще удържи на думата си. Никога не съм взимала нищо и нямам представа как ти влияе и промива мозъка. Много държа на него и ако изключим наркотиците всичко между нас е наред...Сбърках ли като му дадох шанс? Да вярвам ли, че е било за последно?