.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    KristiqnHristov
    Guest

Бели неща по пениса

от скоро започнах полови контакти иии съответно реших да си обърна по голямо внимание, но нямам и много време да отида на лекар , имам бели неща по крайщата на главичката,ще се видят на снимката , имам ги от много години , чак сега се замислих от какво може да е иии дали е нормално ? ще съм благодарен ако видя нормални отговори без много хейт :/

Последно редактирано от KristiqnHristov : 01-18-2015 на 14:11

Голям фен Аватара на one
    ти нормален ли си, бе??
    я ги разкарай тия снимки, така или иначе ти дадоха отговор..
    Последно редактирано от one : 01-19-2015 на 10:55

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Бахти бруталния пич как си изтипоса пацата в детската градина не е истина... wtf? Можеше и без снимков материал.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Ами това са прословутите РРР.
    Спкойно, имаме ги ВСИЧКИ мъже, само че при всеки са в различна степен изразени: от невидими с просто око, през забележими до много по-драматично изразени от твоите.
    Това е НОРМАЛНА тъкан, неразривна част е от гланса на пениса и има значителна роля в неговата сетивност с което се и обяснява наличието и запазането на тези "реснички" в рамките на еволюционният процес.

Пак да кажа: Не е болест, Не е заразно, Не е патология. Не налага лечение.
    За "гнусливите" Момци - да си огледат внимателно и отблизо пишките!
    За "гнусливите" Моми - да си огледат внимателно и отблизо вътрешният лист на срамните устни!
    Който/която с 12 кратно огледало не намери подобни папули - да се обади да го регистрираме като нов Вид...

Могат да се премахват с механични, химични, високоенергийни средства. ефекта по правило не е траен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си