- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи
Искам да попитам някой с повече опит какви презервативи използвахте за първия си път, също и кои според вас са най-качествени и здрави. Питам ви защото съм девствена, но скоро май ще се получи нещо с приятеля ми и не искам да стане белята. Благодаря предварително.
Аз винаги съм ползвала Дюрекс и съм доволна, никога не съм имала проблем. Харесват ми специално Ultra thin.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дюрекс. Имал съм проблем само с онзи, който е в една синя кутия. Късат ми се.
Дюрекс, неслучайно са най-популярната марка.
Аре как ще кажеш точно сините е тъкмо си купих такива ееее 4 лв на вятъра ;ддд
Durex са едни от най-добрите кондоми, здрави са. Презервативите за мъже са ефективни
до 98%, когато се използват правилно. Преди съм ползвал няколко вида останах доволен от Real Feel. Но вече не ползвам Durex защото са ми тесни. Ползвам една английска марка Pasante king size. Избора на кондом зависи и от размера не само от аромат, цвят и тнт. Кондома трябва да бъде удобен и здрав.
Каквато и марка да ползваш ако не се използва както трябва може да ти се скъса. Иначе и Durex са добри и Sportex са добри, и тези Pasante също. Поинтересувайте се как се слага и как се използва е моя съвет.
Ползвали сме и Дюрекс, и тези от 20ст. До сега нито един път не се е късал. Въпроса е как се слага, не в самия презерватив.
Дюрекс,а относно това как се слага не мисля че си длъжна той не е сакат![]()